Zdarzenie z 5 września 2017 roku około godziny 17. Pijany Łotysz nie wyrabia zakrętu i powoduje kolizję z dwoma samochodami. Miejsce zdarzenia: Masłońskie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładnie leciał bokiem, jakby nie te dwa auta, pewnie by z tego wyszedł...
Była Bertone i nie ma Bertone.
No i zdarzył się wypadek. Auto rozwalone, głowa obita i po zniżkach na ubezpieczenie.
Lecz tak naprawdę nie było wypadku,
był tylko głód i halucynacje z niedożywienia
Lecz tak naprawdę nie było wypadku,
był tylko głód i halucynacje z niedożywienia
@hellbwoi- Bokiem to leciał w ostatniej chwili jak szarpnął kierownicą, by na czołówkę nie jebnąć. A jakby nie było tych dwóch aut to byłby pewnie w rowie po drugiej stronie
zawsze jadąc w dłuższą trasę boję się, że jadąc odpowiednio do warunków i trasy, jakiś idiota we mnie przydzwoni, i w "najkorzystniejszym wypadku" - laweta, rozjebany harmonogram i pakiet powiązanych z tym problemów
@up
To jak ty się boisz za każdym razem jak wsiadasz do auta to może zaprzestań tych szalonych tras do kościoła i z powrotem.
To jak ty się boisz za każdym razem jak wsiadasz do auta to może zaprzestań tych szalonych tras do kościoła i z powrotem.
-Kochasz bardziej mnie, czy zimnioka?. Pyta kobita.
-Ciebie.
Kobita nie wierzy i pyta dlaczemu. Bo zimniok to tylko marzenie, a ty jesteś tutej naprawdę.
Ale chłopa nie ma. Jest tylko halucynacja z niedożywienia i śmierć.
Takie jest życie
-Ciebie.
Kobita nie wierzy i pyta dlaczemu. Bo zimniok to tylko marzenie, a ty jesteś tutej naprawdę.
Ale chłopa nie ma. Jest tylko halucynacja z niedożywienia i śmierć.
Takie jest życie
Ja bym wybiegł z tego samochodu i krzyknął : Łotysz chuju zajebany!
krystianojet, bez pracy nie ma kołaczy, ale jakby nie było to za transport spod plebanii zawsze snickersem się podzielisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów