Według opisu 27-letni kierowca Jaguara wydmuchał 4 promile. Ranny został pasażer, który z nim jechał a także pasażerowie zaparkowanego auta, w które przypierdolił.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Białoruski, a w sumie jeden hartman.
Nie dużo brakło i by się zmieścił.... O dwa kielichy za dużo...
ja rozumiem, po piwku dwóch moze czteropaku pojechac na stacje po drugi czteropak i usadzic pizde
ale jak wykurwisz ponad litra i wsiadasz za kółko to prosisz sie o śmierć
rayner1790 napisał/a:
ja rozumiem, po piwku dwóch moze czteropaku pojechac na stacje po drugi czteropak i usadzic pizde
Po pól litra to mam 2 promile. 4 to przynajmniej 3 ćwiarteczki do litra.
Ale patrząc na styl jazdy, chyba nie więcej.
Bo jak pisał klasyk:
"Jeśli, dajmy na to, spokojny człowiek wypije siedemset pięćdziesiąt gramów - staje się rozhukany i wesoły. Ale jeśli trzaśnie jeszcze siedemset? Czy stanie się jeszcze bardziej rozhukany i radosny? Nie, znów będzie wyciszony. Patrząc z boku, będzie można nawet uznać, że nieco wytrzeźwiał. "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów