skośny w Porsche GT3 goni skośnego brata który oblał dmuchanie na checkpoincie, wiem szkoda że nikt nie zginął... nie podoba się to chociaż wsłuchajcie jak gt3 ładnie mruczy akcja od 0:47 wcześniej tylko wyjce w radiu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niby tak go gonił w imię sprawiedliwości ale jak się tamten wjebał na mur i stał nieruchomo to ten zamiast lecieć do niego, wyciągnąć z samochodu i jebnąć z karata to stanął i dalej kameruje.
@UP
Zanim by podbiegł to by jeszcze tamten cofnął i mu się w furę wpierdolił, wcale się nie dziwię.
Zanim by podbiegł to by jeszcze tamten cofnął i mu się w furę wpierdolił, wcale się nie dziwię.
@up
a widzisz to odróżnia dobrych policjantów od słabych. Dobry policjant zrobi wszystko aby osiągnąć zamierzony efekt, nawet jeżeli szanse są bardzo niskie to przynajmniej spróbował. Wielu można znaleźć którzy po prostu machnęliby ręką. Piwo dla kierowcy porsche
a widzisz to odróżnia dobrych policjantów od słabych. Dobry policjant zrobi wszystko aby osiągnąć zamierzony efekt, nawet jeżeli szanse są bardzo niskie to przynajmniej spróbował. Wielu można znaleźć którzy po prostu machnęliby ręką. Piwo dla kierowcy porsche
No dobra, ale gdzie ta policja? Gościu porszawką się wczuł a oni olali to sikiem prostym?
Koleś jeździ jak cipa tym GT3...
no właśnie też mnie zastanawia, czym spierdalał koleś przed nim, że odstawiał go na prostych jak chciał....
no odstawial go na prostych... Sie czlowiek gotuje jak czyta takie pierdolenie ekspertow. A co mial mu na dupie siedziec tym porsche, skoro gosc najebany i nie wiadomo czy zaraz mu nie zahamuje przed nosem? Wy sie jebnijcie w pale.
A takiego pijanego kierowce to bym zajebal siekiera zaczynajac od koniuszkow palcow i odrabujac wszystko coraz wyzej. :o
A takiego pijanego kierowce to bym zajebal siekiera zaczynajac od koniuszkow palcow i odrabujac wszystko coraz wyzej. :o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów