📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
to jest jakis taniec godowy, a wszystko przez ta blondynę
po 1/4 "Pawełka" tak się sponiewierał. Bardzo fajny materiał. Piwo
Jak po 1/4 Pawełka tak ma to strach co by było jakby spróbował Michałka.
Ten moment kiedy nie wiesz, czy ktoś się płacze czy śmieje.
Ehh kurwa, dorośli faceci którzy dorastali w czasach bez internetu a robią sobie taką chujnie. Jak można nagrywać najebanego kumpla i wrzucić to do neta ? Rozumiem trzymać na telefonie i pokazywać znajomym na kolejnych imprezach tak żeby była beczka po całości, ale robić wstyd w necie ? Nosz kurwa niech gość to zobaczy i odjebie nagrywającemu gorszą akcję, po czym kaze mu spierdalać.
Jebać takich kumpli !
Jebać takich kumpli !
Chyba mocarza pierdolnął
Nie raz sie odjebalo maniane co prawda nie taka ale kurwa w nety to wpierdalac to porazka. Chociaz w sumie kazdy w wieku 30+ kuma czacze
ja nie wiem co wy chcecie. nie rozpierdala niczego nie drze ryja nie jest agresywny
najebany pozytywny
a ze to co odpierdziela to zenada to choj w dupe temu co filmik do netu wrzucil
w sumie nic smiesznego wiec nie wiem skad te piwa na sadistiku tak przy okazji.
najebany pozytywny
a ze to co odpierdziela to zenada to choj w dupe temu co filmik do netu wrzucil
w sumie nic smiesznego wiec nie wiem skad te piwa na sadistiku tak przy okazji.
waloos napisał/a:
Ehh kurwa, dorośli faceci którzy dorastali w czasach bez internetu a robią sobie taką chujnie. Jak można nagrywać najebanego kumpla i wrzucić to do neta ? Rozumiem trzymać na telefonie i pokazywać znajomym na kolejnych imprezach tak żeby była beczka po całości, ale robić wstyd w necie ? Nosz kurwa niech gość to zobaczy i odjebie nagrywającemu gorszą akcję, po czym kaze mu spierdalać.
Jebać takich kumpli !
Jestem całkiem za zaproś znajomych na wódkę i tańce to cię nakręcą i wrzucą niby przypadkiem, w miejsce w którym nic nie ginie kopie pozostają na zawsze chu*e nie imprezowicze ;p
Większość z nas na imprezach podobnie się zachowuje. Nie widzę w tym nic co by gościa miało ośmieszyć.
Gościu pozytywnie zakręcony ale oczywiście wszyscy piszący negatywne komentarze to nie mają sobie nic do zarzucenia.
Facet świetnie się bawi i po (nawet nie ostrej) reakcji swojej kobiety/żony potulnie, a nawet śmiesznie ląduje w łóżku. Na tym właśnie polega miara i szacunek do towarzyszy w piciu. Jak to w piosence Perfectu - "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym".
Oczywiście podzielam zdanie waloosa, że takich filmików kompani w piciu nie powinni wrzucać do sieci - chyba że główny bohater wyraził na to zgodę.
Także PIWKO dla "pijanego tancerza"
Gościu pozytywnie zakręcony ale oczywiście wszyscy piszący negatywne komentarze to nie mają sobie nic do zarzucenia.
Facet świetnie się bawi i po (nawet nie ostrej) reakcji swojej kobiety/żony potulnie, a nawet śmiesznie ląduje w łóżku. Na tym właśnie polega miara i szacunek do towarzyszy w piciu. Jak to w piosence Perfectu - "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym".
Oczywiście podzielam zdanie waloosa, że takich filmików kompani w piciu nie powinni wrzucać do sieci - chyba że główny bohater wyraził na to zgodę.
Także PIWKO dla "pijanego tancerza"
Kurwa, gość się wydurnia po pijaku w prywatnym mieszkaniu... O chuj tu chodzi? Jedynym któremu należą się chuje w dupę to ten co nagrał kumpla i wrzucił do neta. Mam nadzieję że ktoś mu za to nasra do dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów