📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Od 2:10 scena sado-maso. Kobieta ewidentnie dominuje faceta, wydaje mu rozkazy jak psu, wstawia nogę zaraz przy jego kroczu. Do tego facet zaczyna udawać psa. Nie muszę chyba dodawać, że ona jest ubrana, a on niemal nagi.
Jak najbardziej można
Jak najbardziej można
Dawac na glowna!!!
Moze sie chlopina rozpozna i popelni samobojstwo, to bedziemy mieli kolejny filmik!!!
Moze sie chlopina rozpozna i popelni samobojstwo, to bedziemy mieli kolejny filmik!!!
kurwa skąd oni wszyscy te majtki biorą?
czy jak rodzisz się mirkiem to położne w zestawie pakują???
czy jak rodzisz się mirkiem to położne w zestawie pakują???
myślałem że telewizor rozjebie albo przez okno wypierdoli a to polska patologia w średniej odsłonie
Będzie znany, ten fejm ot tak się nie rozejdzie.
Pogratulować doboru kumpli. Upić, nagrać, wrzucić do neta... Chamstwo zwykłe. Mam nadzieje, że gość obejrzy film i szybko zweryfikuje listę znajomych.
Ta wiara tancerza i tajne gesty niczym illuminatów, aby "polać, bo zaraz wracam" i kontrofensywne spojrzenie partnerki życiowej "to se nie budi".
I nie da się chłopu wyszaleć... na miejscu faceta bym jej nie pozwolił chodzić do fryzjera czy innych manikiurzystów tylko niech spać zapierdala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów