Już będzie spokój
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Już będzie spokój
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ilvatar12 napisał/a:
Wystarczy iPhone 13 pro z 4K60 HDR Dolby Vision
No to chujnia z grzybnią wydać 5700 PLN i nagrywać w 1080p.
Do tego w chuj kompresyjny kodek i audio o jakości 128 kb/s jak 15 lat temu na gimnazjalnych odtwarzaczach mp3.
To kompakty Canona za połowę tej ceny dają sobie z tym radę.
Ba! Mój prastary LG K8 z lombardu to potrafi, tylko w 30 kl/s.
I kosztował 150 PLN. XD
W spojlerze szczegóły filmu.
Andrzejas napisał/a:
Do tego w chuj kompresyjny kodek i audio o jakości 128 kb/s jak 15 lat temu na gimnazjalnych odtwarzaczach mp3.
I kosztował 150 PLN. XD
Cymbale, przed wgraniem filmu na sadola trzeba go sformatować do 50mb. To wideoo w oryginalnej wersji było z 10 razy lepszej jakości i ważyło kilka GB...
Andrzejas napisał/a:
I kosztował 150 PLN. XD
W spojlerze szczegóły filmu.
Chyba pojebały Ci się pojęcia. To że Iphone może nagrywać nawet 92 MB na sekundę to jedno, a Ty ściągłeś sobie prxetworzony i oskalpowany filmik ze strony i myślisz że to jest dokładnie ten sam bitrate i jakość co na iphone?
Ale pięknie strzeliło coś mam nadzieję że to ręką a nie kręgosłup..... Bo inaczej to przesiada się na 4 kółka
jak to mówił jeden dowódca w wojsku alkohol jest dla mądrych ludzi a barany niech piją wodę a kałuży
A co to za wojenki o srajfona na sadolu? Psz to telefon dla żydów, lewaków i pedałów.
Rozważania czy ma lepszy aparat, niż normalny phone, to jak rozważać czy męskie stringi mają lepsze szwy niż bokserki. I tak są dla pedałów więc co za różnica?
Rozważania czy ma lepszy aparat, niż normalny phone, to jak rozważać czy męskie stringi mają lepsze szwy niż bokserki. I tak są dla pedałów więc co za różnica?
Dobra mamuśka na koniec
Zróbcie coś z tym playerem, zbuforowana całość trzy razy, a i tak zacina niektóre filmy
Ja pierdolę, dajcie żreć tym chomikom! Trzecia dekada XXI wieku a chodzi to jak na modemie!
Ten gość co go tak wyjaśnił to też nie za mądry.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów