Już będzie spokój
Już będzie spokój
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy iPhone 13 pro z 4K60 HDR Dolby Vision
ja pierdole.............
To kompakty Canona za połowę tej ceny dają sobie z tym radę.
Ba! Mój prastary LG K8 z lombardu to potrafi, tylko w 30 kl/s.
I kosztował 150 PLN. XD
W spojlerze szczegóły filmu.
No to chujnia z grzybnią wydać 5700 PLN i nagrywać w 1080p.
Do tego w chuj kompresyjny kodek i audio o jakości 128 kb/s jak 15 lat temu na gimnazjalnych odtwarzaczach mp3.
I kosztował 150 PLN. XD
Cymbale, przed wgraniem filmu na sadola trzeba go sformatować do 50mb. To wideoo w oryginalnej wersji było z 10 razy lepszej jakości i ważyło kilka GB...
No to chujnia z grzybnią wydać 5700 PLN i nagrywać w 1080p.
Do tego w chuj kompresyjny kodek i audio o jakości 128 kb/s jak 15 lat temu na gimnazjalnych odtwarzaczach mp3.
I kosztował 150 PLN. XD
W spojlerze szczegóły filmu.
Chyba pojebały Ci się pojęcia. To że Iphone może nagrywać nawet 92 MB na sekundę to jedno, a Ty ściągłeś sobie prxetworzony i oskalpowany filmik ze strony i myślisz że to jest dokładnie ten sam bitrate i jakość co na iphone?
Rozważania czy ma lepszy aparat, niż normalny phone, to jak rozważać czy męskie stringi mają lepsze szwy niż bokserki. I tak są dla pedałów więc co za różnica?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów