Już będzie spokój
Już będzie spokój
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tuj plastic • Wczoraj 22:46
Austin w Texasie 6th street, ulica na której codziennie się wali do ryja, w kurwę policji i gość z kamerą który przychodzi tam tylko i wyłącznie nagrywać uliczne pojedynki początkujących street-fighterów, tutaj link do kanału: youtube.com/watch?v=GkO2siI7bL0
zwykle przypierdalamy się do słabej jakości nagrania... to ja tutaj przypierdolę się przewrotnie:
co oni kurwa, kamery filmowe noszą na imprezy do klubu?
Mają normalny telefon
zwykle przypierdalamy się do słabej jakości nagrania... to ja tutaj przypierdolę się przewrotnie:
nie kamery filmowe tylko dobry telefon na którego nigdy nie będzie cię stać
1) Czarny bije białego
2) Typ najebany dalej zaczepia
3) Typ jest tak najebany, że nie ogarnia tematu, a więc trochę przesada. Na kolejny dzień pewnie za wiele nie będzie pamiętał.
P30pro ;D
bo to było wyreżyserowane i nagrane w studio
Chyba pojebały Ci się pojęcia. To że Iphone może nagrywać nawet 92 MB na sekundę to jedno, a Ty ściągłeś sobie prxetworzony i oskalpowany filmik ze strony i myślisz że to jest dokładnie ten sam bitrate i jakość co na iphone?
Cymbale, przed wgraniem filmu na sadola trzeba go sformatować do 50mb. To wideoo w oryginalnej wersji było z 10 razy lepszej jakości i ważyło kilka GB...
Kurde! Wyluzujcie! Wy tak na serio?
Ja tylko chciałem ironicznie powiedzieć, że iPhony są pedalskie i jaranie się nimi to ciota i chuj, ale widzę, że niektórzy wchodzą tu z Safari.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów