Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak juz sades698 wspomnial policjanci tego dnia byli w pelnym oporzadeniu (zreszta na kazdych demonstracjach tego typu tak sie ubieraja)
P.S propaganda jak za czasow stalina najgorsze ze niektorzy w to wierza
Uczestniczyłem w tym Marszu i widziałem co tam się stało. Policja wcale nie reagowała jak niemcy atakowali naszych rodaków(Przechodniów) z flagami, a jak nasi, sprowokowani tylko ruszyli w stronę niemców w tłum odrazu poleciał gaz.
Niech żyje wielka i wspaniała Antifa , która bohatersko walczy z każdym przejawem faszyzmu jak tutaj oto pokazana wędrówka chodnikiem ZA grupką łysych ONR-owców !
Jestem Polakiem, Jestem Patriotą a antifa to zwykła banda skurwieli którym w głowie tylko bójka. Antifa to Jebana lewacka hołota. Banda szczyli i "tęczowych" z marginesu, którym odwagi starcza jedynie by w 10 na 1 zaatakować człowieka z flagą. Lewacy, jesteście śmieciami niegodnymi polskiego obywatelstwa.
Polecam zauważyć, że policjanci tego dnia byli zgrani, przygotowani i ich działania były w pełni zorganizowane.
Nie wierzę, że pozwolonoby jednemu policjantowi odłączyć się od zwartej w szyk grupy broniących prawa fukncjonariuszy.
Poza tym nałożenie sobie na plecy kamizelki z napisem policja nie czyni z ciebie policjanta... Każdy se mogę taką nałożyć i udawać, że to policja napada na ludzi - kiedy tak naprawde to zwykły ćwierćinteligent w przebraniu jest.
Pozdrawiam ;] i nie plujmy bezpodstawnie na policję bo to mi się kojarzy z bandą JP a nie z myślącymi ludzmi
porównaj sobie nawet stroje na tym nagraniu i na tych pozostałych nagraniach -- prezentowanych w telewizji (sam z resztą wczoraj poruszałem się w rejonach politechniki warszawskiej i widziałem ich umundurowanie) --
zobacz jak byli ubrani prawdziwi policjanci - pełen mundur, czapka, kamizelka lub tarcza i biały duży hełm z przezroczystą załoną na oczy...
naprawdę każdy może założyć kamizelkę z napisem policja i strugać wariata
najgorsze, że jednak to kogoś dzisiaj przekonuje i stąd sie biorą potem inteligentne wybory obywateli naszego kraju... ech ciemnota -.-
Chłopcze, deklu drogi jakbyś obejżał ten materiał w zwolnionym tępie x100 to bys kurwa widział że to śledcze kurwy... przecież to wyraźnie kurwa widać że każdy ma policyjne radio w ręku
więc skończ pierdolić że to nie policja bo jaki normalny hools idzie na wojne z radiem w ręku sam odpowiedz sobie na to pytanie
tak więc wypierdalaj na portal z pieskiem
z tego co się zaczynam orientować stadistic to bastion lewicy brudasów i propagandy PO
Tak byłem tak, i to była policja, stali cały czas przy bialych kaskach, a zreszta czy to normalne ze biale kaski nie reagują jak przynich ' zadymiarz ' napierdala typa po glowie ? Zastanówcie sie..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów