Premier gada o karaniu bandytów, którzy podczas marszu i jego blokady rozrabiali ale nie widział też zachowania pewnego tfu policjanta. PR pełną gębą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jesli ktos mysli ze to prawdziwi policjanci to jest ladnym zjebem
jak juz sades698 wspomnial policjanci tego dnia byli w pelnym oporzadeniu (zreszta na kazdych demonstracjach tego typu tak sie ubieraja)
P.S propaganda jak za czasow stalina najgorsze ze niektorzy w to wierza
jak juz sades698 wspomnial policjanci tego dnia byli w pelnym oporzadeniu (zreszta na kazdych demonstracjach tego typu tak sie ubieraja)
P.S propaganda jak za czasow stalina najgorsze ze niektorzy w to wierza
Najbardziej winni tej burdzie w nasze Święto Niepodległości są władze PO. Wyrazili zgodę na przyjazd jebanych niemców. Władze dobrze wiedziały czym to się skończy mimo to dopuścili do tego. Nie wiem, nie rozumiem jak w dzisiejszych czasach można odpierdolić coś takiego. Od zawsze toczyliśmy z jebanymi szkopami wojny. A tu ludzie pokroju Sierakowskiego, Biedronia i Szczuki, Specjalnie organizują taką prowokację, tylko po to aby zabić w Nas - Polakach ducha narodowości i patriotyzmu. Aby pokazać całemu światu że gdzieś w europie jest taki kraik który z najważniejszego swojego Święta potrafi zrobić burdel. Wszystkie media kłamią bo 2 dziennikarzy dostało po pysku i spalili im samochód transmisyjny. Pokazuj jak goście w kapturach rozrywają barierki, ale już nie pokazują jak niemcy biją naszych
Uczestniczyłem w tym Marszu i widziałem co tam się stało. Policja wcale nie reagowała jak niemcy atakowali naszych rodaków(Przechodniów) z flagami, a jak nasi, sprowokowani tylko ruszyli w stronę niemców w tłum odrazu poleciał gaz.
Uczestniczyłem w tym Marszu i widziałem co tam się stało. Policja wcale nie reagowała jak niemcy atakowali naszych rodaków(Przechodniów) z flagami, a jak nasi, sprowokowani tylko ruszyli w stronę niemców w tłum odrazu poleciał gaz.
lis118 napisał/a:
Niech żyje wielka i wspaniała Antifa , która bohatersko walczy z każdym przejawem faszyzmu jak tutaj oto pokazana wędrówka chodnikiem ZA grupką łysych ONR-owców !
Jestem Polakiem, Jestem Patriotą a antifa to zwykła banda skurwieli którym w głowie tylko bójka. Antifa to Jebana lewacka hołota. Banda szczyli i "tęczowych" z marginesu, którym odwagi starcza jedynie by w 10 na 1 zaatakować człowieka z flagą. Lewacy, jesteście śmieciami niegodnymi polskiego obywatelstwa.
co jak co , ale ja tam widzę zjedzonego białkiem kryminalnego
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Teraz każde dziecko JP będzie widziało na filmie policjantów żeby tylko sobie pohejtować, co z tego że jak chuj widać że to jakieś pajace się poprzebierały.
Kurwa, to nie była policja tylko wyszmaceni przebierańcy jakiejś tam ekipy. Typowe dla Warszawy.
moze frajer bedzie kierowac ruchem jak sie swiatla zepsuja to specjalnie w niego wjade i wtedy jeszcze wyjde i mu kopa w ryj sprzedam jak bedzie lezal tak jak on to zrobil
Niewiem jaki macie interes w wprowadzaniu ludzi w błąd ale TO JEST POLICJA, z niezłej wsi musicie być skoro nigdy nie widzieliście policjata po cywilu, czyli tak zwanego operacyjnego, którym jest ten kundel.
z tego co się zaczynam orientować stadistic to bastion lewicy brudasów i propagandy PO
z tego co się zaczynam orientować stadistic to bastion lewicy brudasów i propagandy PO
To jest policja, ale chuj z tym kolesiowi się należało wiec dostał. Po za tym nic mu nie jest przecież wszystko zablokował. Tak powinien zostać przekopany każdy kto rozpierdalał pół miasta w piątek i szukał kogo by tu tylko najebać.
Ludzie, czy was do konca popierdoliło ? Byliście tam ? Pierdolicie od rzeczy aż mi sie rzygać chce. Oglądajcie tvn, polsat i inne stacje które podczas transmisji wyłączają wasze móżgi, robią telokomunikacyjna trapanacje czaszki i za pomocą swoich kłamstw leją wam GÓWNO do bani.
Tak byłem tak, i to była policja, stali cały czas przy bialych kaskach, a zreszta czy to normalne ze biale kaski nie reagują jak przynich ' zadymiarz ' napierdala typa po glowie ? Zastanówcie sie..
Tak byłem tak, i to była policja, stali cały czas przy bialych kaskach, a zreszta czy to normalne ze biale kaski nie reagują jak przynich ' zadymiarz ' napierdala typa po glowie ? Zastanówcie sie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów