Czyli najnowszy odcinek MTB o chemii
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Czyli najnowszy odcinek MTB o chemii
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak wyżej
Kurwa, kto jest takim idiotą, że dał piwo i przez co cały misterny plan poszedł w pizdu?
@edit nurgle, kurwa boga w sercu nie masz, ze dałeś za to piwo? Jeśli kochasz sadola, to już nigdy więcej nie dasz im piwa. Idź teraz w ramach pokuty 10 razy zwalić na widok baby z kutasem
@edit nurgle, kurwa boga w sercu nie masz, ze dałeś za to piwo? Jeśli kochasz sadola, to już nigdy więcej nie dasz im piwa. Idź teraz w ramach pokuty 10 razy zwalić na widok baby z kutasem
Hacerking napisał/a:
Kurwa, kto jest takim idiotą, że dał piwo i przez co cały misterny plan poszedł w pizdu?
Tylko, że to nie jest pokuta tylko nagroda
Poza postawieniem piwa powinna być opcja "jebnij sucharem" żeby gówna tego typy nie zalewały głównej ! Chuj w dupę z takim sadisticem, kiedyś na głównej były same wyselekcjonowane ładnie filmy, a teraz syf i śmietnik, biorą jak leci ... !
Mol jednostką masy, kac jest przez odwodnienie japierdole prawdziwy geniusz prowadzi ten program
Angel napisał/a:
0 piw i na głównej? - sadol się sprzedał
Zawsze chciałem to napisać
Sadol sprzedał się już dawno, właścicielem portali jest obecnie ekipa, która stworzyła demotywatory. Dlatego polityka portalu się zmieniła również.
0:48 "Co to jest proton? Taki proszek jakiś?"
Nawet na wakacjach, podczas chwili relaksu, myśli o swojej roli gospodyni domowej BRA-WO!
Nawet na wakacjach, podczas chwili relaksu, myśli o swojej roli gospodyni domowej BRA-WO!
Jednej rzeczy nie rozumiem. Powiedzmy te 30% osob nie zdalo matury i to wedlug ludzi jest jakas porazka systemu edukacji? U mnie na wydziale pierwszy rok informatyki zalicza maksymalnie 20% studentow i nikogo to nie dziwi. Od kiedy to 100% musi odniesc sukces? Moim zdaniem zdawalnosc matury na poziomie 20-30% powinna byc zadowalajaca.
Ludziom juz doslownie popierdolilo sie w glowach i co drugi teraz chce magistra robic...Studia powinny byc elitarne. Malo to innych mozliwosci rozwoju? Lpeiej byc dobrym kucharzem lub elektrykiem niz gownianym magistrem. Teraz wszyscy maja parcie na uczelnie wyzsze i pozniej sie dziwia, ze pracodawcy sobie ich dyplomami podcieraja dupe.
Gdyby nie obnizanie poziomu edukacji to wiekszosc tych maturzystow i magistrow by jeszcze w gimbazie siedziala
Gdybym ja byl ministrem edukacji to bym nalozyl limit zdawalnosci matury. Po pierwsze zdawalnosc od 60% a po drugie z tych co zaliczyli tylko gorne 10% by uzyskalo mature No i zlikwidowal bym mature podstawowa z matmy i zwiekszyl zakres materialu z matmy rozszerzeonej az do analizy. Co to za maturzysta co nie rozwiaze prostych rownan rozniczkowych! Nasi rodzice sobie radzili z analiza to i mu powinnismy sobie radzic!
Ludziom juz doslownie popierdolilo sie w glowach i co drugi teraz chce magistra robic...Studia powinny byc elitarne. Malo to innych mozliwosci rozwoju? Lpeiej byc dobrym kucharzem lub elektrykiem niz gownianym magistrem. Teraz wszyscy maja parcie na uczelnie wyzsze i pozniej sie dziwia, ze pracodawcy sobie ich dyplomami podcieraja dupe.
Gdyby nie obnizanie poziomu edukacji to wiekszosc tych maturzystow i magistrow by jeszcze w gimbazie siedziala
Gdybym ja byl ministrem edukacji to bym nalozyl limit zdawalnosci matury. Po pierwsze zdawalnosc od 60% a po drugie z tych co zaliczyli tylko gorne 10% by uzyskalo mature No i zlikwidowal bym mature podstawowa z matmy i zwiekszyl zakres materialu z matmy rozszerzeonej az do analizy. Co to za maturzysta co nie rozwiaze prostych rownan rozniczkowych! Nasi rodzice sobie radzili z analiza to i mu powinnismy sobie radzic!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów