📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wszystko udawane
@Zahor jakby to miało nie wyjść z poczekalni to wklej linka do soccer fails:
sadistic.pl/soccer-fails-vt39257.htm
A ja do dzisiaj nie rozumiem, co jest takiego ciekawego w piłce nożnej.
zaqwas napisał/a:
wszystko udawane
Kierwa , niczym Demoty :Homer:
Wyjdzie ten temat z poczekalni to i tak mod zobaczy tego linka, to ten temat przeniesie się i tak stąd w pizdu
@up To do oglądania piłki nożnej trzeba mieć nadmiar męskich hormonów ? Oglądać przez dwie godziny jak 22 palantów zapierdala po boisku i kopie gałę. To już lepiej pograć coś na komputerze, albo obejrzeć film. Grę można przejść, fabułe filmu streścić, a z gry pikarzy to nawet kilku akcji nie zapamiętasz a wynik meczu i tak będzie w internecie na następny dzień.
PinkRose napisał/a:
To do oglądania piłki nożnej trzeba mieć nadmiar męskich hormonów ? Oglądać przez dwie godziny jak 22 palantów zapierdala po boisku i kopie gałę. To już lepiej pograć coś na komputerze, albo obejrzeć film. Grę można przejść, fabułe filmu streścić, a z gry pikarzy to nawet kilku akcji nie zapamiętasz a wynik meczu i tak będzie w internecie na następny dzień.
Nie jestem fanem piłki kopanej, ale Twoje rozumowanie wydało mi się zabawne, takie z cyklu ' po co ruchać, przecież można adoptować'
A co do tematu.. ma dobre zadatki na zbiorczy
Machają rękami jak cioty.
Jaka kurwa jebana chujna Starata waszego czasu
Kurwa, jak nie
to
Ojapierdole weście lódzie słąwnig...
A faule jak faule, od zawsze piłka nożna to był teatr
Zahor napisał/a:
brutlane
to
oliver94 napisał/a:
jebana chujna Starata waszego czasu
Ojapierdole weście lódzie słąwnig...
A faule jak faule, od zawsze piłka nożna to był teatr
a moze byscie zobaczyli cos pieknego najladniejszy wedlug mnie gol w historii futbolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów