...i się z nim nie podzielili, więc musiał swoje wyłapać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ale trzeba być chorym pojebem, żeby z kosa na kogoś wyskoczyć. Dożywocie w łagrze skutecznie ostudzi jego zapały.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
SirMajkel napisał/a:
ale trzeba być chorym pojebem, żeby z kosa na kogoś wyskoczyć. Dożywocie w łagrze skutecznie ostudzi jego zapały.
Prawda, za kosę w szyję życzę mu serdecznego chuja w dupę.
P. S.
Fajnie się rozlewa ta plama na plecach
SirMajkel napisał/a:
Jak na ruskie standardy to i tak nieźle bo przeżył.
Jak łatwo zjebac sobie kolejne 10lat życia- wystarczy dać się ponieść emocjom i bronic honoru laski, która i tak się puści jak chłopa zamkną.
A chłop musiał być dobrze nagrzany skoro nie czuł dziury w plecach.
A chłop musiał być dobrze nagrzany skoro nie czuł dziury w plecach.
Cytat:
Jak łatwo zjebac sobie kolejne 10lat życia- wystarczy dać się ponieść emocjom i bronic honoru laski, która i tak się puści jak chłopa zamkną.
A chłop musiał być dobrze nagrzany skoro nie czuł dzi
10 lat życia ?
Dołóż śmiało, bo masz do czego
jebać terrorystów
nie zdziwię się jeśli typ najpierw zadźgał swoją babę, bo zobaczył coś na jej telefonie, a później zaprosił tego amanta na rundę drugą z jej telefonu i zrobił mu taką niespodziankę
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
SirMajkel napisał/a:
Wyskoczyć z kosą na kogoś to jest chuj, bo różne rzeczy się dzieją, ale jeżeli gościu zaciukał dwóch gości za to, że chlali z jego żoną (o ile można wierzyć w prawdziwość opisu), to należy mu się utylizacja na miejscu, bez możliwości wyjaśnień.
Dupa upita .znaczy tyle samo co dupa zdobyta .wiec gosc ja pewnie ruchnol i za to kose dostal ale to moja cicha mysl .i tez jestem za tym zeby mu morde obil a nie kosa pojeb
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów