Sadystyczna krótkometrażówka z 2003 w reżyserii Jamesa Wana. To właśnie ten filmik otworzył mu drogę do kariery i pozwolił zrealizować kinową "Piłę".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Sadystyczna krótkometrażówka z 2003 w reżyserii Jamesa Wana. To właśnie ten filmik otworzył mu drogę do kariery i pozwolił zrealizować kinową "Piłę".
Naprawdę zrobił to dobrze, skoro tak mało zmienili w wersji pełnometrażowej.
Widzę, że ta postać została wcielona do filmu jako "Amanda" i jak wiadomo (spoiler) potem pomagałą mu przez wszystkie następne części. Może też dlatego żę ta krótkometrażówka pomogła mu wybić na szersze oceany
według mnie cała seria powinna dostać oscara
genialne filmy
genialne filmy
Piła I dobra jak najbardziej, reszta to tylko bieganie z siekierami, flaki na wierzchu i jakieś pseudo filozofie dorabiane na siłę.
Generalnie opcja dobra. Filmik też dobry. Niszczy psyche.
^^ HAHAHA jebłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów