18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dejwid092 2022-01-26, 6:23
dEstabil_ napisał/a:

Po co kupujesz takie narzędzia, skoro nie umiesz ich obsługiwać? Kompletny amator.

Ty wnioskując po avatarze jedyne co potrafisz obsługiwać to męskie kutasy. Chłopcze chyba nigdy nie pracowałeś fizycznie że nie miałeś wypadku lub skaleczenia. No ale patrząc po twojej tęczy to nie powinno dziwić
Zgłoś
Zarejestruj 2022-01-26, 6:46 1
Nie wygląda na ranę od piły do drewna. Głupoty piszesz.
Zgłoś
polakwrocek 2022-01-26, 7:12
Piła do DREWNA.
Piły do kości w innym sklepie.
Zgłoś
Nikt_nie 2022-01-26, 7:42
aaaaaaa, ale urwał
Zgłoś
torturant 2022-01-26, 7:52
Czego to ludzie dla sławy nie zrobią ...
Zgłoś
skoorviel 2022-01-26, 8:24
Byłby fajny hard jakbyś zajebał po łapie piłą ale mechaniczna, a tak to piwa nie dam
Zgłoś
Payan 2022-01-26, 8:57 1
Powiedz, że celowo to zrobiłeś, żeby dostać kilka wirtualnych piwek.
Zgłoś
tepad.no 2022-01-26, 10:52 1
Czy musiałeś czekać na wynik testu na Covid przed szyciem czy przyjęli od razu?
Zgłoś
xaydor 2022-01-26, 13:24
Mnie tam zastanawia jedno. Kim trzeba być, żeby się pochwalić na sadolu co się komuś stało, jakby to kurwa kogokolwiek interesowało....
Zgłoś
Rasistka 2022-01-26, 13:31
CrookerS napisał/a:

Do wesela lub rozwodu sie zagoi

O tym samym pomyślałam

Zgłoś
bobstar1981 2022-01-26, 14:02
xaydor napisał/a:

Mnie tam zastanawia jedno. Kim trzeba być, żeby się pochwalić na sadolu co się komuś stało, jakby to kurwa kogokolwiek interesowało....

po piwkach i trafieniu na główną widzę, że jednak kogoś to interesuje. Ja zawsze doceniam materiały własne

tepad.no napisał/a:

Czy musiałeś czekać na wynik testu na Covid przed szyciem czy przyjęli od razu?

nie, na SOR nie było trzeba robić testów, zapytali o szczepionki, mam 3 dawki więc nie drążyli tematu.

Zarejestruj napisał/a:

Nie wygląda na ranę od piły do drewna. Głupoty piszesz.

Dokłądnie to była piła płatnica Magnusson 11TPI 20" 500 mm do cięcia precyzyjnego, ma niewielkie zęby stąd brak poszarpania brzegów rany. Weszła jak w masło.
Zgłoś
Abi 2022-01-26, 18:34
Osikac i do roboty !
Zgłoś
G................y 2022-01-26, 19:11
Cz tylko ja wchodząc w taki post chcę zobaczyć ile "dzielnych pacjentów" typ dostał?
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2022-01-26, 19:40
Dobra, zluzujcie majty. Jeden napierdala na budowie i takie "skaleczenia" ma co miesiąc drugi w życiu rąk nie ubrudził i a jak ubrudził to się chwali
Zgłoś
kryminal666 2022-01-26, 23:20
łe piłą ? tapeciakiem kiedyś machłem sobie niechcacy po łapie gorzej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów