📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Powinni dziwce dożywocie dać!
Jako kobieta mogła z tego wybrnąć za pomocą swoich wdzięków. Uśmiech, słodki głosik, do tego pobawić się włosami i mandatu by nie było.
bosslolkowy
Niezależnie od tego na jakim portalu jesteśmy to za nazwanie takiej dziewuszki dziwką i za sam ten pomysł powinieneś mieć przynajmniej wybite kły.Tak na pamiątke. Bandzie debili dających piwa za żenujący komentarz internetowego stulejarza , też chuj w klate.
Niezależnie od tego na jakim portalu jesteśmy to za nazwanie takiej dziewuszki dziwką i za sam ten pomysł powinieneś mieć przynajmniej wybite kły.Tak na pamiątke. Bandzie debili dających piwa za żenujący komentarz internetowego stulejarza , też chuj w klate.
MADErrFAKErr napisał/a:
bosslolkowy
Zgubiłeś się? Wracaj na Kwejka
MADErrFAKErr napisał/a:
bosslolkowy
To był żart. Serio - żart. Jak nie masz dystansu to nie wchodź na TEN portal. Z moją 5letnią siostrzenicą bawię się godzianmi...no dobra, nie bawię się, bo się mnie boi (może broda, nie wiem), ale to był ŻART. Nie skrzywdził bym dziecka w życiu... chyba... przynajmniej tak mi się wydaje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów