Oto jaki genialny pomysł wpadł do głowy, żeby wyciać dziurę;p
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za debil, powinien mu upie....lić przynajmniej jednego palca. Tacy bezmózgowcy powinni eliminować się sami ze społeczeństwa. I dlatego też ubolewam, bo kolejny materiał na harda się zmarnował...
Wiejski tuning kurwa ja pierdole...
Założył rękawiczki dla rowerzystów i myślał ,że to kurwa kevlarowe czy chuj wie jakie.
Uniknął selekcji naturalnej..
Uniknął selekcji naturalnej..
czego on sie kurwa spodziewal ?
wypasacz napisał/a:
Co za debil, powinien mu upie....lić przynajmniej jednego palca. Tacy bezmózgowcy powinni eliminować się sami ze społeczeństwa. I dlatego też ubolewam, bo kolejny materiał na harda się zmarnował...
Jakbys kurwa nie wiedzial to jakis madry chinczyk(tak sa i tacy to nie tylko ci co wsadzaja sobie w dupe ryby),ktory zaprojektowal ta pile mechaniczna, wsadzil tam hamulec bezpieczenstwa ktory na wypadek takiego glupiego pomyslu blokuje sie reke jak ci pila odskoczy, zycze powodzenia z takim cieciem , nigdy nie tniemy czubkiem prowadnicy !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów