Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko jeden człowiek jest w stanie ogarnąć moc tej piły spalinowej, hih

Mr.Hardistic, na hardzie to sobie radzisz ale nie powinieneś pchać się do normalnych ludzi... Lepiej zostań ze swoimi penisami, kupami czy co tam wolisz (a wolisz dużo i każdy o tym wie) i nie traktuj tego jako atak na Ciebie czy coś, po prostu taka rada.
Na pewno w necie jest tyle pięknych gifów z piłą spalinową.
Wierzę, że stać Ciebie na więcej chłopie!
Na pewno w necie jest tyle pięknych gifów z piłą spalinową.

łohoho poszedł jak ciapaty w koźle dupsko.
a jak to gada...
a jak to gada...
Dafid napisał/a:
W końcu ktoś we mnie wierzy...

Myślę , że spokojnie zmieściłby się jeszcze 43 przerywniki opisujące piłę...
Przynajmniej przetrwa pierwszą fale zombie, no chyba, że prędzej skończy mu się paliwo...
fajni,że pojawiają się tu też ciekawe tematy niezwiązane tylko z połamanymi kościamy, ujebywaniem głów itd. piwko leci !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie