📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czego to chłop nie zrobi żeby poruchać
Z najbardziej sprawnego kolegi w ekipie stal sie w sekunde najmniej sprawnym. Brawo dla inteligenta.
Spokojnie, głowa na szczęście zamortyzowała upadek
Trzeba oddać że kamerzysta zacnie nastawił obraz.
Nie raz się taka sytuacja zdarzyła na hali. Brało się drugą piłkę i wybijało tamtą. Dziwię się że dolazł tak daleko.
croyna napisał/a:
nie mogli rzucić w nią drugą piłką?
Mógł tez, jak chciał byc bohaterem dupeczek, wejść tam po prostu na górę i pójść po ta piłkę, a nie zgrywac Tarzana
Najważniejsze że piłka w grze.
Ależ pięknie wypierdolił na glebe. Nawet nie pytam, jak ten czarnuch tam wlazł, no bo po chuj mi to wiedzieć...
ludzkie ciało z wyciągniętymi rękoma w górę i wisząc wytrzyma w tej pozycji około 60s, serce nie jest wstanie pchać tak wysoko krwi i powolutku paluszki tracą siłę ... dlatego powstają te płatne bramki jak wytrzymasz 60-90 s dostaniesz kasę i każdy spada przed czasem chyba że jakiś wytrenowany to może dłużej
Tak w praktyce wygląda prawo Pascla - kto wypierdolił, ten zapierdala
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów