📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Badanie trzeźwości przed wejściem to klubu... Jak badanie cnoty przed wejściem do burdelu.
Bongman Ty jako stały klient pewnie możesz sporo o tym powiedzieć, co?
Ty nie narzekaj, bo jakby nie burdele to byłbyś prawiczkiem po dziś dzień.
To chyba najinteligentniejszy bramkarz jakiego widziałem dotychczas i jeszcze taki troll
bankurwazaco napisał/a:
Bongman Ty jako stały klient pewnie możesz sporo o tym powiedzieć, co?
Odezwał się król prawej ręki...
mikEWrona napisał/a:
Co wy ślepi? Przecież on dmucha w krótkofalówkę....
Co Ty nie powiesz... Ja myślałem, że mu się ten alkomacik zepsuł..
@up
Juz nie badz taki do przodu bo ci tylu zabraknie uświadomiłem poprzedników.
Juz nie badz taki do przodu bo ci tylu zabraknie uświadomiłem poprzedników.
bongman chyba sobie zrobił jakąś bazę komentarzy które zdobywały popularność na różnych forach a teraz tutaj czatuje na sytuacje żeby je wklejać
Co wyście się tak dojebali do tego BongMana? Czego on nie napisze zaraz ktoś musi się do niego dosadzić, to jest jakaś nowa moda?
Lucas196 napisał/a:
Co wyście się tak dojebali do tego BongMana? Czego on nie napisze zaraz ktoś musi się do niego dosadzić, to jest jakaś nowa moda?
tak
bo każdy gimbus chce dowalić jednemu z najbardziej rozpoznawalnych użytkowników nie ważne czy napisze coś głupiego czy nie.... A że Bongman czasem sam się o to prosi to już inna sprawa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów