📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:30
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na takie materiały długo czekałem. Idealny materiał na Sadistic.
Schabovy napisał/a:
Na takie materiały długo czekałem. Idealny materiał na Sadistic.
Takich materiałów jest tutaj jak na lekarstwo Taki filmik to miła odmiana po 10 minutowej recenzji noża, którą przed chwilą byłem zmuszony obejrzeć
Chyba go kurwa nie lubi
Napierdala sobie okrążenia po typie, policja za nim co to kurwa jakieś GTA ?
buenos11 napisał/a:
Napierdala sobie okrążenia po typie, policja za nim co to kurwa jakieś GTA ?
dzień jak co dzień w Brazylii. ale trzeba przyznać że akcja policji w tym przypadku była wyjątkowo brawurowa, można powiedzieć że sędziowali przebieg pojedynku
Takiego "zwrotu" akcji się nie spodziewałem
sandały wciąż na nogach więc żyje
Brawurowa akcja policji!
Po 1 okrazeniu gosciu byl przytymny, zamiast spierdalac gdzies, to sie polozyl i czekal na pomoc...
Nie mowcie, ze nie mial sily, widzialem ostrzejsze akcje na HARDZIE, jak goscie po strzale w serce probowali spierdalac, wiadomo, po 20sekundach ich ucieczka sie zakonczyla.
Nie mowcie, ze nie mial sily, widzialem ostrzejsze akcje na HARDZIE, jak goscie po strzale w serce probowali spierdalac, wiadomo, po 20sekundach ich ucieczka sie zakonczyla.
Za coś takiego kierowca powinien wisieć publicznie w centrum miasta. A policja za swoją głupotę i bezradność bez pensji ten miesiąc...
W stanach byłby dziurawy po pierwszym podejściu.
Oprócz sprawcy co powinien wisieć, ten co kamerował powinien być skazany na karę chłosty za nie udzielenie pomocy tylko kamerowanie jak debil w cyrku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów