📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ellsworth napisał/a:
Dokładnie! Najgłośniej będą krzyczeć "pedał" ci co sami mają takie ciągoty. Normalny, heteroseksualny facet NIE ODBIERA DOTYKANIA INNEGO FACETA JAKO PODTEKST SEKSUALNY w większym stopniu niż odbiera dotykanie drzewa za dendrowilię!
Tak każdy hetero marzy by kumpel go za jaja złapał. Pierdolisz teraz
Widzę że jesteś jakimś ciotą który bedzie bronił pedałów. Nie, każdy hetero facet nie pozwoli sobie na takie sytuacje czy siłownia czy boisko czy sauna każdy facet myśli o kobietach i ich dotyku a takie zagrywki to zawsze przejaw pedalstwa. Po takiej zagrywce każdemu hetero kutas schował by się do brzucha a potem wyjebał by pedałowi w pedalski ryj
ellsworth napisał/a:
Że co Ty pierdolisz?
Widzę że jesteś jakimś ciotą który bedzie bronił pedałów. Nie, każdy hetero facet nie pozwoli sobie na takie sytuacje czy siłownia czy boisko czy sauna każdy facet myśli o kobietach i ich dotyku a takie zagrywki to zawsze przejaw pedalstwa. Po takiej zagrywce każdemu hetero kutas schował by się do brzucha a potem wyjebał by pedałowi w pedalski ryj
A swojemu dziadkowi dotykasz i to dziobem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów