📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ta piłka jest cholernie ciężka,, oklejona tą żywica do rąk. Dostać taką w ryj z bliska nie należy do najprzyjemniejszych doznań.
Coś jak na podwórku starą startą "biedronką" nasiąkniętą wodą i w piachu
Coś jak na podwórku starą startą "biedronką" nasiąkniętą wodą i w piachu
Te chińskie kurwicho zrobiło to specjalnie , nie dawali rady to zajebać bramkarkę na łeb się przestraszy piłki i wtedy będzie wpadało .Praktyka używana w piłce ręcznej . Hujostwo straszne bo można oko stracić , doznać wstrząsu etc. Wiem bo grałam .
DzidaZawodnik napisał/a:
"Sport kobiet i mężczyzn."
haha ale śmieśzne
Hehehehehe, no w chuj... debilu.
Z piłką jej do twarzy.
Przecież ten koleś ledwo drasnął go po naplecie. Niech wstaje i nie udaje.
Niezmanipulowany
Czy według przepisów rzucanie w ryj jest zakazane? Jeśli nie to powinni tak robić do skutku - w końcu bramkarz odruchowo będzie zamykać oczy albo chociaż zasłaniać twarz.
fikuswdoniczce napisał/a:
Czy według przepisów rzucanie w ryj jest zakazane? Jeśli nie to powinni tak robić do skutku - w końcu bramkarz odruchowo będzie zamykać oczy albo chociaż zasłaniać twarz.
Tak , jest zakazane , a tak apropos zajebisty by był bramkarz zamiast piłkę łapać to by kitrał się w rogu barmki co by piłką nie dostać . Toś kurwa wymyślił . A tak w ogóle patrze , że myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną . Piłka z szóstki rzucona leci tak szybko , że Ty tego napewno nie ogarniesz .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów