Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No k🤬a mać, jakbym widział naszą reprezentację w piłce nożnej

no to teraz podsunales pomysl wszystkim tym co linki wieszali w lasach na motocyklistow i kierowcow quadów, doczepią piłki i powiedza ze to dla baranow

kikutnik666: Ciebie powinni wypełnić betonem, po same dziury. Człowieku z betonu.
Czy tylko ja czekałem na to,aż baran wrzuci wsteczny i cofnie w przepaść?
blaszka691 napisał/a:
To ten sam baran co drona rozwalił na bank!!
![]()
![]()
Tak, to ten sam

Trol-oliwka napisał/a:
kikutnik666: Ciebie powinni wypełnić betonem, po same dziury. Człowieku z betonu.
Ciebie k🤬sami i jakos zyjesz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie