Dwójka polaków prezentuje swoje freestylowe umiejętności. Jeden z najlepszych duetów freestyle football
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dopiero po euro ich znalazłeś :/ ?
@pakicito
Jak to powiedział kiedyś mój trener: "co z tego, że odbijesz piłkę 50x główką później 20x barkiem, a na koniec 10 razy dupą jak nie potrafisz z tym nic zrobić na boisku"
Jestem pełen uznania dla chłopaków i podoba mi się to co robią, ale jak czytam komentarz kolesia, który piłkę tylko w sklepie na półce, ewentualnie w telewizji to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera
Jak to powiedział kiedyś mój trener: "co z tego, że odbijesz piłkę 50x główką później 20x barkiem, a na koniec 10 razy dupą jak nie potrafisz z tym nic zrobić na boisku"
Jestem pełen uznania dla chłopaków i podoba mi się to co robią, ale jak czytam komentarz kolesia, który piłkę tylko w sklepie na półce, ewentualnie w telewizji to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera
Koleś który potrafi podbić piłkę milion razy w widowiskowy sposób tak jak panowie z filmiku, ale nie gra w żadnym zespole bo poza umiejętnościami "freestylowymi" nie posiada żadnych umiejętności PIŁKARSKICH (kondycja do biegania przez 90 minut, umiejetność podawania w odpowiednim momencie i w odpowiedni sposób, wyzbycie się "piłkowego egozimu", znajomość wielu taktyk i zagrań) jest jak kolo, który z Renią Rączyńską potrafi "cztery razy po dwa razy i trzy razy raz po raz" ale przy dziewczynie mu kompletnie nie staje...
0:35 po tej żonglerce patrzcie jak wybije piłkę głową, przeciez to wbrew prawom fizyki. Fejk jak chuj, pilka na sznurku albo co...
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
haha 0:38 jaki fake piłka na sznurku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów