📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Traore nawet jakby był najebany, naćpany, miał związane nogi i zasłonięte oczy to i tak w pojedynkę by ograł naszą, za przeproszeniem, reprezentację.
PS: Traore nie gra w reprezentacji Burkina Faso, tylko w reprezentacji Mali. pl.wikipedia.org/wiki/Abdou_Traor%C3%A9
PS: Traore nie gra w reprezentacji Burkina Faso, tylko w reprezentacji Mali. pl.wikipedia.org/wiki/Abdou_Traor%C3%A9
Jeżeli to prawda to koleś ma zajebisty dystans do siebie i chuj, ze jest bambusem mi zaimponowal.
@BongMan
WidzÄ™ znawcÄ™ sportu. Ten Traore jest akurat z Burkina Faso pl.wikipedia.org/wiki/Abdou_Razack_Traor%C3%A9
btw. tych Traore to jak psów się zrobiło O.o
WidzÄ™ znawcÄ™ sportu. Ten Traore jest akurat z Burkina Faso pl.wikipedia.org/wiki/Abdou_Razack_Traor%C3%A9
btw. tych Traore to jak psów się zrobiło O.o
@BongMan - to nie ten Traore. To ten Traore: pl.wikipedia.org/wiki/Abdou_Razack_Traoré
@Up. masz browara, bo się znasz i mnie wyprzedziłeś
@Up. masz browara, bo się znasz i mnie wyprzedziłeś
Nie znam jego córki ale dam jej mojego banana
przecież jakby powiedział coś innego nikt by mu wogóle nie uwierzył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów