Czekam na zagorzałych fanów piłki nożnej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
CDBlaze napisał/a:
Jebać fanów piłki nożnej i ten sport a raczej teatr...
Piłka nożna to nie tylko liga hiszpańska
Tak, ty też sie pierdol.
Pilkarz swoimi umiejetnosciami aktorskimi moze wspomoc druzyne i z tego co mi wiadomo na trenigach sie ich tego uczy. Moze nie jest to fair ale wolny z bliskiej odleglosci czy tez czerwona kartka moze okazac sie bardzo pomocne w celu ktorym jest wygranie meczu a sedziowie wszystkiego nie uchwyca wiec czemu tego nie wykorzystywac dla dobra naszego klubu. Zmienia kiedys tych sedziow na elektronike i bedziecie jeszcze za tym tesknic.
Cytat:
BÓL MA BYĆ k***A A NIE JAKIEŚ j***nE BIEGANIE ZA PIŁKĄ!
Slyszales o czyms takim jak dobor naturalny?
Ci kretyni na wrotkach na wlasne zyczenie lamia sobie nogi, rece i karki.
To jest kurwa poprostu nie logiczne, powinni im pomocy medycznej nie udzielac skora sami sobie to robia i moze szybcie te wybrakowane jednostki wyeliminowaly sie same.
Nie wiem jak się mają pedałki na deskorolkach do piłkarzy, to po pierwsze. Po drugie aktorstwo w piłce ma miejsce tylko na tych najwyższych szczeblach, bo grają tam o naprawdę wiele i zawsze chcą zwrócić uwagę na zagrania nie fair. Po trzecie filmik stworzył na 99% jakiś pedał w spodniach przyczepionych do kolan
P.S. Tak, też mnie wkurwia aktorstwo piłkarzy, ale to nie wina sportu.
P.S. Tak, też mnie wkurwia aktorstwo piłkarzy, ale to nie wina sportu.
Myślę że ten film podsumuje to jak sporty na trawie z piłką, się liczą tylko :
Jest jest zabawa
A piłkarze to pizdy, niezalenie od kraju
Edit:
I tak przypadkiem znalazłem jeszcze coś takiego:
Jest jest zabawa
A piłkarze to pizdy, niezalenie od kraju
Edit:
I tak przypadkiem znalazłem jeszcze coś takiego:
@DrOPL Zapomniałem dopisać że Ty pewnie zawsze zostawałeś ostatni, jak na w-fie wybierali skład do grania? :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów