Wy z tych prawaków co konserwę turystyczną zjedzą tylko podczas wycieczki.
A to można inaczej?
Mam od lat Paprykarz Szczeciński*, ale się tam nie wybieram, więc leży i się kurzy...
Pewnie fejk, ale chuj tam. Ważne, że jest okazja dojebać Ukrom. Mam rację, zjeby z wypranymi przez social media mózgami?
Na fb od chuja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot jebanej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną kurwa uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech kurwa zapierdala pociągiem do gdańska i szuka chuja we wsi.
W twojej piździe, banderowski śmieciu
idź pomachać kutasem na paradzie lgbt, może znajdziesz kiegoś pedała
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Na fb od chuja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot jebanej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną kurwa uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech kurwa zapierdala pociągiem do gdańska i szuka chuja we wsi.
Roszczeniowość jest ponadnarodowa. Lata temu, za darmo wystawiłem meble na OLX-ie, to były pytania, czy przywiozę, czy stół będzie odnowiony bo widać rysy, czy łóżko wyprane, bo na pewno przepocone i tak dalej. Jak mówiłem: nie, to pretensje. A miało być za darmo, a teraz za transport muszę płacić, odnawiać, polerować, a to kosztuje piniążki! To byli sami Polacy, Ukraińców wtedy jeszcze nie było.
Nauczyłem się i nic za darmo nie oddaję. Zawsze jest cena, choćby symboliczna.
Roszczeniowość jest ponadnarodowa. Lata temu, za darmo wystawiłem meble na OLX-ie, to były pytania, czy przywiozę, czy stół będzie odnowiony bo widać rysy, czy łóżko wyprane, bo na pewno przepocone i tak dalej. Jak mówiłem: nie, to pretensje. A miało być za darmo, a teraz za transport muszę płacić, odnawiać, polerować, a to kosztuje piniążki! To byli sami Polacy, Ukraińców wtedy jeszcze nie było.
Nauczyłem się i nic za darmo nie oddaję. Zawsze jest cena, choćby symboliczna.
Jak julki z zachodu po ubogaceniach "Co z tego że zgwałcił, przecież 15 lat temu nasi ukradli mi zegarek?"
Musisz się lepiej bociku starać
Co do reszty szanownego grona sadoli...Nie lubię ukrów, wkurwiają mnie, nie chcęich tu, ale robienie z nich naszych wrogów i podnoszenie do chuj wie jakiej rangi każdego wybryku jakiegoś upadlińca to tez debilizm. A debilizm mnie mierzi, każdego człowieka powinien....
Ukry są wkurwiajace, mają w chuj wad i generalnie jebać 3/4 tej nacji bo marnuje mój tlen.
To jest racjonalna postawa.
Haczyk jest ten, ze 3/4 Polaków wcale nie jest lepszych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów