Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
kidi1 2024-05-16, 18:59 4
To nie jest śmieszne bo polaczki tak samo robią w Niemczech.
Zgłoś
shin69 2024-05-16, 21:13
Już kurwa łada albo inny moskwicz nie wystarczą?
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-05-16, 21:24 2
NI chuja!! Nic im nie dawać!!

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
majeńka 2024-05-16, 21:37 3
POLTERGAIST napisał/a:

NA PAL! I CHUJ!

Dobry komentarz: u nas i na Ukrainie jest PAL, u autorów ogłoszenia SECAM — jak w dupie Azji.

A trochę poważniej: jeśli popatrzycie jaki mailowy spam teraz chodzi, takich "próśb" jest sporo. I to nie są ukraińcy ani nawet kacapi, a nasi rodzimi gnoje którzy zazdroszczą nigeryjskiemu księciu powodzenia.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-05-16, 22:13 1
majeńka napisał/a:

A trochę poważniej: jeśli popatrzycie jaki mailowy spam teraz chodzi, takich "próśb" jest sporo. I to nie są ukraińcy ani nawet kacapi, a nasi rodzimi gnoje którzy zazdroszczą nigeryjskiemu księciu powodzenia.

Aha, czyli żydzi, wszystko jasne.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
hitmeme 2024-05-16, 23:17
Można im posłać samochód pułapkę.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-17, 0:06 3
majeńka napisał/a:

Dobry komentarz: u nas i na Ukrainie jest PAL, u autorów ogłoszenia SECAM — jak w dupie Azji.

Prawda. Kiedyś każdy cwaniak miał "horom curke", dziś każdy jest Ukrainką z czwórką dzieci.
Zgłoś
dupppppp 2024-05-17, 1:56 3
~Velture napisał/a:

Na fb od chuja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot jebanej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną kurwa uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech kurwa zapierdala pociągiem do gdańska i szuka chuja we wsi.

a to nie ty jakiś czas temu robiłeś jakąś zbiórkę czy coś?
Zgłoś
minions 2024-05-17, 10:43 1
sothis napisał/a:

Ty Velture jak na gościa proszacego kiedyś o pomoc to ciut za mocno na podobnych nadajesz.
Co do reszty szanownego grona sadoli...Nie lubię ukrów, wkurwiają mnie, nie chcęich tu, ale robienie z nich naszych wrogów i podnoszenie do chuj wie jakiej rangi każdego wybryku jakiegoś upadlińca to tez debilizm. A debilizm mnie mierzi, każdego człowieka powinien....
Ukry są wkurwiajace, mają w chuj wad i generalnie jebać 3/4 tej nacji bo marnuje mój tlen.
To jest racjonalna postawa.
Haczyk jest ten, ze 3/4 Polaków wcale nie jest lepszych.

Zacna uwaga Milordzie. Łap browara.

Lets Burn!
Zgłoś
jvsiu_420 2024-05-17, 15:10
Oczywiście szczochy z sadola dają nie nabierać na takie oczywiste baity xD
Zgłoś
Zuwalsky 2024-05-17, 15:29
Velture napisał/a:

Na fb od chuja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot jebanej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną kurwa uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech kurwa zapierdala pociągiem do gdańska i szuka chuja we wsi.

Chyba założę FB żeby kurwą cisnąć ja im dam
Zgłoś
Morda77 2024-05-17, 17:48
Wypierdalaj do siebie tam nie potrzebny ci samochód
Zgłoś
mauser 2024-05-17, 20:37
może być karawan ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów