A trochę poważniej: jeśli popatrzycie jaki mailowy spam teraz chodzi, takich "próśb" jest sporo. I to nie są ukraińcy ani nawet kacapi, a nasi rodzimi gnoje którzy zazdroszczą nigeryjskiemu księciu powodzenia.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!A trochę poważniej: jeśli popatrzycie jaki mailowy spam teraz chodzi, takich "próśb" jest sporo. I to nie są ukraińcy ani nawet kacapi, a nasi rodzimi gnoje którzy zazdroszczą nigeryjskiemu księciu powodzenia.
Aha, czyli żydzi, wszystko jasne.
A trochę poważniej: jeśli popatrzycie jaki mailowy spam teraz chodzi, takich "próśb" jest sporo. I to nie są ukraińcy ani nawet kacapi, a nasi rodzimi gnoje którzy zazdroszczą nigeryjskiemu księciu powodzenia.
Prawda. Kiedyś każdy cwaniak miał "horom curke", dziś każdy jest Ukrainką z czwórką dzieci.
Na fb od chuja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot jebanej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną kurwa uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech kurwa zapierdala pociągiem do gdańska i szuka chuja we wsi.
a to nie ty jakiś czas temu robiłeś jakąś zbiórkę czy coś?
Ty Velture jak na gościa proszacego kiedyś o pomoc to ciut za mocno na podobnych nadajesz.
Co do reszty szanownego grona sadoli...Nie lubię ukrów, wkurwiają mnie, nie chcęich tu, ale robienie z nich naszych wrogów i podnoszenie do chuj wie jakiej rangi każdego wybryku jakiegoś upadlińca to tez debilizm. A debilizm mnie mierzi, każdego człowieka powinien....
Ukry są wkurwiajace, mają w chuj wad i generalnie jebać 3/4 tej nacji bo marnuje mój tlen.
To jest racjonalna postawa.
Haczyk jest ten, ze 3/4 Polaków wcale nie jest lepszych.
Zacna uwaga Milordzie. Łap browara.
Lets Burn!Na fb od chuja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot jebanej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną kurwa uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech kurwa zapierdala pociągiem do gdańska i szuka chuja we wsi.
Chyba założę FB żeby kurwą cisnąć ja im dam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów