No szkoda, szkoda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No szkoda, szkoda.
Wychowanie dziecka kosztuje więcej niż 500, są do przodu...
u niech w kraju nie ma czegoś takiego jak 500+ bo u nich każdy żyje godnie za swoją pensję więc nie porównuj cywilizowanego kraju z cebulandią
Bronek_ma_depresję napisał/a:
u niech w kraju nie ma czegoś takiego jak 500+ bo u nich każdy żyje godnie za swoją pensję więc nie porównuj cywilizowanego kraju z cebulandią
Chciałeś powiedzieć na kredycie hipotecznym
Szkoda, że film kończy się w najlepszy momencie... Leci piwko za dobry materiał.
Bronek_ma_depresję napisał/a:
Widać, że jesteś oderwany od rzeczywistości, łap tu tabelkę jak to wygląda w innych krajach.
Kelmans napisał/a:
Widać, że jesteś oderwany od rzeczywistości, łap tu tabelkę jak to wygląda w innych krajach.
30 sierpnia 2017.... mamy 2019 połowę 2019....
a więc te 2 lata temu tankowałeś diesla za 3,90zł i nie było 500+ i nie musiałeś nabijać klimy w aucie LPG
przypadek ? nie sądzę
@Bronek tumanie to wytłumacz mi dlaczego te turbany spierdalają do europy skoro mogą tak godnie żyć u siebie? Aaa już wiem, w europie nie trzeba w ogóle pracować wystarczy najebać gówniaków.
W dupie mam wasze 500+ ważniejszcze jest to czy tam była jaskinia i do niej wpadła czy zrobił się łuk z wody od skał i spadła metr
picolo napisał/a:
@Bronek tumanie to wytłumacz mi dlaczego te turbany spierdalają do europy skoro mogą tak godnie żyć u siebie? Aaa już wiem, w europie nie trzeba w ogóle pracować wystarczy najebać gówniaków.
Sorry, ale nie porównuj uciekinierów z ogarniętej wojną Syrii czy dopiero co zakończonej w Tunezji, czy imigrantów z zacofanej i ultrabiednej czarnej Afryki z bogatymi Arabusami z Arabii Saudyjskiej, ZEA czy Kuwejtu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów