📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Uwielbiam pingla. Zawsze jarały mnie trudne technicznie serwy jak ten:
Ten sam ale słabiej wykonany:
Zajebisty sport.
Ten sam ale słabiej wykonany:
Zajebisty sport.
itak pedalski sport
bubr32 napisał/a:
Uwielbiam pingla. Zawsze jarały mnie trudne technicznie serwy...
To czemu sam się tego nie nauczysz, zamiast pierdolić głupoty?
A tak btw to w chuj za głośno muzyka i do tego jeszcze kompletnie nie pasuje... ;]
Tomos11 napisał/a:
To czemu sam się tego nie nauczysz, zamiast pierdolić głupoty?
A gdzie On pierdoli głupoty?
Kiedyś to nawet na turnieje sie chodziło Fajny sport
co jest niesamowite? każde ich uderzenie podkręca piłkę w odpowiednią stronę, jeżeli przeciwnik nie zauważy, w którą stronę piłka została podkręcona i jej nie skontruję, nie uda mu się jej odbić (poleci w kosmos podczas styczności z paletką).
Tomos11 napisał/a:
To czemu sam się tego nie nauczysz, zamiast pierdolić głupoty
Oboje wiemy, że co bym nie napisał wyszłoby na to, że w chuja lecę, więc daruję sobie przechwałki na takim portalu
Jest tylko jedna legenda ping ponga: Jan-Ove Waldner. Macie pokaz jego umiejętności ( Waldner w żółtej koszulce )
Mam nawet paletkę z jego nazwiskiem
Mam nawet paletkę z jego nazwiskiem
PANOWIE! Klip jest spoko tylko głośniki w trym: OFF bo uszy urywa!
a ja tam pierdole zawody, wkładam moje ulubione spodenki z dziurami w kieszeniach i bawie sie moimi pinglami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów