18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
b................� 2012-07-31, 20:29 2
Uwielbiam pingla. Zawsze jarały mnie trudne technicznie serwy jak ten:

Ten sam ale słabiej wykonany:

Zajebisty sport.
Zgłoś
DisHonoreD 2012-07-31, 21:14 1
itak pedalski sport
Zgłoś
Tomos11 2012-07-31, 21:30
bubr32 napisał/a:

Uwielbiam pingla. Zawsze jarały mnie trudne technicznie serwy...

To czemu sam się tego nie nauczysz, zamiast pierdolić głupoty?

A tak btw to w chuj za głośno muzyka i do tego jeszcze kompletnie nie pasuje... ;]
Zgłoś
takija 2012-07-31, 21:56 4
Tomos11 napisał/a:

To czemu sam się tego nie nauczysz, zamiast pierdolić głupoty?

A gdzie On pierdoli głupoty?

Kiedyś to nawet na turnieje sie chodziło Fajny sport
Zgłoś
Diggerx 2012-07-31, 22:04
który z nich to Ping, a który Pong?
Zgłoś
x................s 2012-07-31, 22:05 1
co jest niesamowite? każde ich uderzenie podkręca piłkę w odpowiednią stronę, jeżeli przeciwnik nie zauważy, w którą stronę piłka została podkręcona i jej nie skontruję, nie uda mu się jej odbić (poleci w kosmos podczas styczności z paletką).
Zgłoś
b................� 2012-07-31, 22:18 6
Tomos11 napisał/a:

To czemu sam się tego nie nauczysz, zamiast pierdolić głupoty

Oboje wiemy, że co bym nie napisał wyszłoby na to, że w chuja lecę, więc daruję sobie przechwałki na takim portalu
Zgłoś
b00mba 2012-08-01, 2:30 6

<b>lll</b>
Zgłoś
TamGdzies 2012-08-01, 20:25 4

..
Zgłoś
Mr.Bronx 2012-08-03, 0:07 10
Jest tylko jedna legenda ping ponga: Jan-Ove Waldner. Macie pokaz jego umiejętności ( Waldner w żółtej koszulce )

Mam nawet paletkę z jego nazwiskiem
Zgłoś
Earth 2012-08-03, 15:44
Szkoda, że trzeba wyciszyć wideo...
Zgłoś
Martinez1976 2012-08-03, 15:45
PANOWIE! Klip jest spoko tylko głośniki w trym: OFF bo uszy urywa!
Zgłoś
JarekJUHC 2012-08-03, 15:54
a ja tam pierdole zawody, wkładam moje ulubione spodenki z dziurami w kieszeniach i bawie sie moimi pinglami.

................................................................................................................
Zgłoś
stworek 2012-08-03, 16:02
Gdyby nie flagi w lewym dolnym rogu na początku pomyślał bym że to nasz Polski reprezentant gra z Hiszpanem.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów