Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Pingpong
BongMan • 2013-03-10, 15:23
Q( - _-)_______o___Q(-_ - )

Dwóch Chińczyków gra w pingponga.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
głodny_toster 2013-03-10, 19:31
BongMan napisał/a:

Nigdzie nawet nie zasugerowałem, że mogę być tego autorem, więc o chuj ci chodzi?

Suchar...bo teraz stało się modne dopierdalanie każdemu, że jego materiał nie jest jego...
Zgłoś
MrTijomono 2013-03-10, 19:51
Co z tego, jak i tak sucho
Zgłoś
jankol 2013-03-10, 20:28 3
Q( - _-)___________Q(o_ o )         . . .o
Zgłoś
Buffalo_Bill 2013-03-10, 21:32 1
@up, chińczyk po prawej się spierdział czy co..?

"Samo cierpienie jest pięknem, a zadawanie komuś bólu lub cierpienia jest dziełem sztuki, a nie każdy to potrafi." ~ Kot Karol
Zgłoś
Saint 2013-03-10, 22:23
( ( )//////B -- - ( * ) ( * )

Zgłoś
hgh 2013-03-10, 22:23
( ノ  ̄ ▽  ̄ )ノ Dohohohoho
Zgłoś
68mustang 2013-03-10, 22:32
a siatka gdzie?
Zgłoś
Pegasi 2013-03-11, 0:04
jebać bongmana

Jebać jebiących PIS i Konfederację
Jebać wszelkie postkomunistyczne marksistowskie twory: PO, Lewicę, TVN, GW, LGBT, BLM, Antifę, Strajk Kobiet itp.
Zgłoś
spyyd3r 2013-03-11, 0:33
Q( - _-)_____|__o___Q(-_ - ) zabrakło mu siatki na stole kuchennym chyba nie grają

Q( - _-)_____|__o___Q(-_ - ) zabrakło mu siatki , wyjebał plagiat
Zgłoś
C................n 2013-03-11, 11:37
BongMan napisał/a:

Q( - _-)_______o___Q(-_ - )

Dwóch Chińczyków gra w pingponga.

Gdzieś już to widziałem... tylko nie pamiętam czy w jakimś e-mailu czy na stronie internetowej
Zgłoś
wasalwasali 2013-03-12, 20:04
obcyss napisał/a:

BongMan z poety zamienia się w malarza

Istny cżłowiek renesansu, wśród naczelnych koncernów produkujących beton i suchary.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów