Pingu rozprawia się z CZYMŚ
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
lepsze od orginału
*sypki drift po blacie*
Chyba Cię pojebało.
I pisze się oryginału (32 lata masz jak sobie pomnożysz swój rzeczywisty wiek przez dwa)
Pingu był świetny. Sympatyczny złośliwiec.
Nie dość, że analfabeta, to jeszcze bezguście. Ten film to klasyka.
L. Bishop napisał/a:
Chyba Cię pojebało.
Może mu chodziło o ten z '51 ... z całym szacunkiem do klasyki tego typu kina - jakoś nie mogłem tej wersji przełknąć (chociaż widziałem już dużo szmirowatych produkcji klasy C). Tak czy inaczej bez oryginału nie byłoby wersji Carpentera która jest chyba moim ulubionym horrorem.
Prequel też w sumie znośny ... znaczy mogło być gorzej
dawno takiego gówna nie oglądałem (wszystko sie pali ale bez dymu , po chuj im miotacz ognia na stacji polarnej ) to jest gówno
natomiast "Coś" z 1982roku to rzeczywiście dobry film
Z drugiej strony - Z tego co wyczytałem, miotacze ognia (raczej gazowe niż paliwowe) stosowane są sporadycznie do topienia lodu/śniegu. Nie wiem jak to się ma do rzeczywistości ale może jest to standardowe wyposażeniem stacji badawczych na Arktyce
Inne podejście do tematu:
- Dlaczego miotacze ognia ?
- Dlaczego kurwa nie ? "Kill it! Kill it with fire!"
Z drugiej strony - Z tego co wyczytałem, miotacze ognia (raczej gazowe niż paliwowe) stosowane są sporadycznie do topienia lodu/śniegu. Nie wiem jak to się ma do rzeczywistości ale może jest to standardowe wyposażeniem stacji badawczych na Arktyce
Inne podejście do tematu:
- Dlaczego miotacze ognia ?
- Dlaczego kurwa nie ? "Kill it! Kill it with fire!"
Zamiast wydać 15zł na kino wolałbym wysłać tą kase reżyserowi żeby zainwestował to w film i zrobił naprawdę "COŚ" porządnego.
Carpentera było mocne więc nawet nowego nie starałem się nowego oglądać Piwo za moją ulubioną scenę z przypalaniem krwi
Xenomorph08 napisał/a:
Zamiast wydać 15zł na kino wolałbym wysłać tą kase reżyserowi żeby zainwestował to w film i zrobił naprawdę "COŚ" porządnego.
Czyli co? Kolejny chujowy film z masą efektów bez klimatu?
Stare horrory przynajmniej klimat trzymają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów