Nowa odsłona kultowego filmu Machulskiego "Vinci"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten Kultowy film to " Chłopaki nie płaczą " kurwa idioto najlepszy film w historii Polski a Ty mi tu z Vinci wyjezdzasz ja pierdole !
ja bym powiedział że tu tych filmów wrzuconych jest co najmniej kilka, poranki kojota kilery i jeszcze w chuj filmów z internetu. No i skrillex
Mathew18 napisał/a:
Ten Kultowy film to " Chłopaki nie płaczą " kurwa idioto najlepszy film w historii Polski a Ty mi tu z Vinci wyjezdzasz ja pierdole !
A czy ja piszę gdzieś że "Vinci" jest bardziej kultowy od Chłopaków? po prostu "Vinci" jest tu motywem przewodnim jak byś nie zauważył.
Ale niech ci będzie jestem idiotą...
Ja pierdole, tu jest wszystko od killera po filmiki z internetu więc dajcie sobie spokój.
Znaleźli się znawcy kurwa...
Znaleźli się znawcy kurwa...
Vinci motywem przewodnim? Powątpiewam...
Mathew18 napisał/a:
"Chłopaki nie płączą" najlepszym filmem w historii Poski? Żal mi Ciebie.
chujowe, skończyłem oglądać na "dajesz malina"
Kawał czasu musiałeś poświęcić
czy 0:21 było konieczne? czy tam nie mogło byś grande valse na przykład?
Co ja pacze?
!
!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów