Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Babosz 2024-11-05, 22:36 2
E tam Cygan. Wszystko było legitne. Miał plan i perfekcyjnie go wykonał. Przedsiębiorczy widać.
Albo to przyszły Ilon albo dostanie 15 lat za przekręty finansowe i zgnije w jakims wiezieniu trzeciego swiata
Zgłoś
KosmatyHui 2024-11-05, 23:43
Babosz napisał/a:

E tam Cygan. Wszystko było legitne. Miał plan i perfekcyjnie go wykonał. Przedsiębiorczy widać.
Albo to przyszły Ilon albo dostanie 15 lat za przekręty finansowe i zgnije w jakims wiezieniu trzeciego swiata

No i wlasnie, juz teraz powinien dostac sowity wpierdol. Powiesz mi komunizm! A ja Ci powiem nie! Zastanow sie dlaczego i daj mi odpowiedz, dlaczego nadmierna pazernosc jest szkodliwa.
Zgłoś
Quassar 2024-11-05, 23:45
KosmatyHui napisał/a:

No i wlasnie, juz teraz powinien dostac sowity wpierdol. Powiesz mi komunizm! A ja Ci powiem nie! Zastanow sie dlaczego i daj mi odpowiedz, dlaczego nadmierna pazerność jest szkodliwa.

Dokładnie nawet w komunizmie jak ludzie mieli co prawda niskie datki jedzenia na kartke to jednak ilość oficjalnie była wyznaczona po równo dla wszystkich .
A tu chujek przychodzi i zabiera wszystko tak nawet w komunizmie nie było.
Zgłoś
Diadem 2024-11-06, 4:12
Quassar napisał/a:

Dokładnie nawet w komunizmie jak ludzie mieli co prawda niskie datki jedzenia na kartke to jednak ilość oficjalnie była wyznaczona po równo dla wszystkich .

Za komuny tak nie było, ale teraz już tak jest.
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-11-06, 14:13 1
Cygan, żyd albo ukrainiec
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-06, 14:54
Chciwość wyssana z mlekiem matki. Czyli pewniej jakieś kozy czy oślicy.
Zgłoś
Cupracabra 2024-11-06, 20:58 2
Co wy pierdolicie ludzie? Chłop zabłysną jakąś tam inteligencją i oczywiście został za to ,,ukarany'', że ma się podzielić z innymi. Idealny przykład osoby zaradnej, która musi tracić na rzecz socjalistycznego podejścia. A potem się kurwa dziwicie, że społeczeństwo uczy się wyłącznie dostawania za nic nie robienie. Dlatego taka (również intelektualna) patologia lata po socjale i twardo jest przekonana, że to normalne i tak być powinno. Jakby chciał się z nimi podzielić, to by się podzielił, a jak nie to wyłącznie należałoby zostawić to jego sumieniu. Najwyżej dzieciaki nie chciałyby się z nim zadawać, co też byłoby nauką jak działa społeczeństwo. A i jebać lewactwo
Zgłoś
DeLux 2024-11-06, 23:01
Jeden kurwa przedsiębiorczy to go kapo gania....
Zgłoś
majeńka 2024-11-07, 2:55
Quassar napisał/a:

W komunizmie dokładnie tak było. Ilość oficjalnie była wyznaczona po równo dla wszystkich (oprócz oczywiście "wrogów ludu" — tzn. tych których ojciec był piśmienny), ale jak było w praktyce, to każdy mieszkaniec naszego kraju powinien wiedzieć, przynajmniej ci w moim wieku i starsi.
Zgłoś
Janko 2024-11-07, 10:08
Dawaj chujku mały nie spierdalaj ze wszystkim
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem