Albo to przyszły Ilon albo dostanie 15 lat za przekręty finansowe i zgnije w jakims wiezieniu trzeciego swiata
E tam Cygan. Wszystko było legitne. Miał plan i perfekcyjnie go wykonał. Przedsiębiorczy widać.
Albo to przyszły Ilon albo dostanie 15 lat za przekręty finansowe i zgnije w jakims wiezieniu trzeciego swiata
No i wlasnie, juz teraz powinien dostac sowity wpierdol. Powiesz mi komunizm! A ja Ci powiem nie! Zastanow sie dlaczego i daj mi odpowiedz, dlaczego nadmierna pazernosc jest szkodliwa.
No i wlasnie, juz teraz powinien dostac sowity wpierdol. Powiesz mi komunizm! A ja Ci powiem nie! Zastanow sie dlaczego i daj mi odpowiedz, dlaczego nadmierna pazerność jest szkodliwa.
Dokładnie nawet w komunizmie jak ludzie mieli co prawda niskie datki jedzenia na kartke to jednak ilość oficjalnie była wyznaczona po równo dla wszystkich .
A tu chujek przychodzi i zabiera wszystko tak nawet w komunizmie nie było.
Dokładnie nawet w komunizmie jak ludzie mieli co prawda niskie datki jedzenia na kartke to jednak ilość oficjalnie była wyznaczona po równo dla wszystkich .
Za komuny tak nie było, ale teraz już tak jest.
W komunizmie dokładnie tak było. Ilość oficjalnie była wyznaczona po równo dla wszystkich (oprócz oczywiście "wrogów ludu" — tzn. tych których ojciec był piśmienny), ale jak było w praktyce, to każdy mieszkaniec naszego kraju powinien wiedzieć, przynajmniej ci w moim wieku i starsi.Dokładnie nawet w komunizmie jak ludzie mieli co prawda niskie datki jedzenia na kartke to jednak ilość oficjalnie była wyznaczona po równo dla wszystkich .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów