📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pinki i mózg zasze chcieli zawładnąć światem a nie księżycem, ale ciekawe czy doleciał
Żywe bez ogona lecą dalej. Można jeszcze futerko na żelu aerodynamicznie wyprofilować.
To jest mysz więc powinniśmy ją nazwać Mickey (nie mylić z mikke)
@up-upupup ciiiiiii, zaraz wyznawcy green peas po nas przyjdą i będą wyzywać straszyć mordować gwałcić, przecież to nie humanitarne tak z biednej myszy astronautę robić...
a tak na serio bardzo dobrze ;D
a tak na serio bardzo dobrze ;D
Nie mogę już znieść tych wszystkich mędrków mówiących o zwierzętach, że "to nieładnie", "to nie wypada" i "takich ZWYRODNIALCÓW DO WIĘZIENIA". Niedługo zaczną ścigać za karmienie węża...
Prawda jest taka że istnieją ludzie którzy katują zwierzęta, i to nie jest w porządku. Ale, pamiętam gościa który postawił psa na torach. Była wielka afera, cała Polska typa szukała. I po co? Szybka śmierć, pies nic nie poczuł a na zastrzyk nie stać każdego.
Ludzie opamiętajcie się trochę, bo to co robicie jest po prostu popierdolone. Chcąc sądzić ludzi za znęcanie się nad zwierzętami, równacie zwierzęta z człowiekiem. A jak sama nazwa wskazuje, są to po prostu ZWIERZĘTA...
A co wy kurwa myślicie? Że rzeźnie to oazy słodkiej eutanazji? Koniom idącym na eksport do Włoch czy Francji wybija się oczy i łamie nogi. W ten sposób tracą status chroniony zwierzęcia, i nie muszą mieć specjalnych warunków a docierają na miejsce świeże. Ale mięsko to każdy wpierdala i idzie po dokładkę.
Zwierzęta ilekolwiek by dla kogokolwiek nie znaczyły są prawem człowieka jego WŁASNOŚCIĄ. I chociażby taki Kowalski na moich oczach chciał psa podpalić, to bym mu najwyżej po ryju dać, ale to wtedy mnie mogli by sądzić. I słusznie bo CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK A ZWIERZĘ TO ZWIERZĘ.
Prawda jest taka że istnieją ludzie którzy katują zwierzęta, i to nie jest w porządku. Ale, pamiętam gościa który postawił psa na torach. Była wielka afera, cała Polska typa szukała. I po co? Szybka śmierć, pies nic nie poczuł a na zastrzyk nie stać każdego.
Ludzie opamiętajcie się trochę, bo to co robicie jest po prostu popierdolone. Chcąc sądzić ludzi za znęcanie się nad zwierzętami, równacie zwierzęta z człowiekiem. A jak sama nazwa wskazuje, są to po prostu ZWIERZĘTA...
A co wy kurwa myślicie? Że rzeźnie to oazy słodkiej eutanazji? Koniom idącym na eksport do Włoch czy Francji wybija się oczy i łamie nogi. W ten sposób tracą status chroniony zwierzęcia, i nie muszą mieć specjalnych warunków a docierają na miejsce świeże. Ale mięsko to każdy wpierdala i idzie po dokładkę.
Zwierzęta ilekolwiek by dla kogokolwiek nie znaczyły są prawem człowieka jego WŁASNOŚCIĄ. I chociażby taki Kowalski na moich oczach chciał psa podpalić, to bym mu najwyżej po ryju dać, ale to wtedy mnie mogli by sądzić. I słusznie bo CZŁOWIEK TO CZŁOWIEK A ZWIERZĘ TO ZWIERZĘ.
@up nie pisz wierszy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów