Tylko przednim kółkiem przejechanie, oraz pionizacja daje szanse na przeżycie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tylko przednim kółkiem przejechanie, oraz pionizacja daje szanse na przeżycie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zerwał się jakby go mrówka ugryzła
Wstawił mu kręgi .. będzie okey
Oni tak szybko spierdalają bo na krzyżówce już druga ciężarówka czeka aby och dobić.
Jebaniutki ale fart. Ja tam juz widzialem Arbuza, a tu takie rozczarowanie.
KosmatyHui napisał/a:
Jebaniutki ale fart. Ja tam juz widzialem Arbuza, a tu takie rozczarowanie.
Nooo.. niestety
nie wiedziałem, że golfcfagen robi takie auta
Przyoszczędzili na jednym rowerze, to teraz drugi już nie będzie potrzebny
Malusisiusi napisał/a:
nie wiedziałem, że golfcfagen robi takie auta
To jest Volkswagen Constellation, budżetowa ciężarówka z silnikiem MANa, niedostępna w Europie, ciesząca się dużą popularnością na innych kontynentach, zwłaszcza w Ameryce Południowej. Największa fabryka znajduje się w Brazylii,
Marcinqqq napisał/a:
O kurde! Nie wiedziałem że volksvagen robi ciężarówki
Volkswagen Constellation, produkowana na rynek południowoamerykański, w fabryce MAN-a w Resende, w stanie Rio de Janeiro, w Brazylii.
Oni są tam popierdoleni z tą pionizacją. Ja rozumiem, jakby było tam 50% debili, ale żeby kurwa 100%? Przecież żeby tego nie robić wystarczy zdrowy rozsądek, nie trzeba szkoły, kursów etc. Nie wiem co ci ludzie z gównokrajów mają w głowach, ale podejrzewam, że jest to rodzaj debilizmu niespotykany w Europie, ciężki dla nas do wyobrażenia.
Ta kobieta na końcu co biegnie to kierowczyni tej ciężarówki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów