📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja pierdole, ale kombo dawno nie widziałem tak zaskakującego filmiku tutaj.
Z 15 lat temu sam oberwałem piorunem w przedramię. Dziwne uczucie, którego raczej nie zapomnę. Lekko przypieczona skóra i tyle. Żadnego tarzania się po ziemi jak ci piłkarze
Ooo dawno nie widziałem filmiku by kogoś tak centralnie jebnął piorun. Ciekawi mnie czy były jakieś oznaki, że zbiera się na wyładowanie. Dla przypomnienia, piorun właściwie uderza z dołu do góry, to piorun pilot leci z ładunkiem ujemnych z chmur w kierunku ziemi, a gdy utworzy się kanał zjonizowany, z ziemi w kierunku chmury startuje wiązka dodatnio naładowanych cząstek. W praktyce widzimy jakby piorun uderzał góry, ale na chwilę przed uderzeniem odczuwa się, że np. włosy unoszą się do góry etc.
Boże, widzisz i nie... A nie, spoko.
Dwie pieczenie na jednym ogniu
a to dobre było, coś innego, łap piwko…
ino kupka popiołu została
Da sie tego więcej zrobić na plaży w Lampeduzie? I najlepiej seriami
Zeus hujmajster
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów