myszki to chyba ty pukasz palcem po monitorze jak redtube'a ogladasz.
bo ja osobiscie nie lubie babrac sie w kupie bo myszka fajniejsza jest
dla mnie to jasna sprwa myszka jest od pukania a dupa od srania i tyle w tym temacie
Kogo tu obchodza twoje preferencje seksulane? Na chuja opowiadasz co lubisz a co nie. Nie zdajesz sobie sprawy, ze wiekszosc wolalaby zobaczyc na hardzie jak ci jakis arab masakruje twarz niz czytac o twoich pojebanych zainteresowaniach?
Tlumaczysz sie tyle zeby przekonac wszystkich, ze jestes hetero jakbys mial cos do ukrycia. Moze nie jestes pewien swojej orientacji ale wstydzisz sie opinni kolegow z osiedla? Moze przykre wspomnienia z dziecinstwa? Wyluzuj.
Widocznie R.Biedroń podzielił się "swoją" wiedzą z Tobą.
Tak homoseksualizm jest "cool" Chodźmy po ulicach na kolorowo przecież to takie "pedalskie" i miłe dla oczu . Dwóch ojców, dwie matki to jest też "cool"
Krew Mnie zalewa jak słyszę pierdolenie o KPH! Media wam wciskają na siłę "tolerancje".
Tak samo bądźcie tolerancyjni dla pedofilów,gwałcicieli,morderców,zoofilów,nekrofilów i tak wymieniać bez końca i wtedy wedle waszego uznania świat będzie bardziej kolorowy i wolny od przemocy bo wkońcu już wszyscy beda tolerancyjni dla "siebie" samych.
Ba! równierz możecie nieść pomoc ziemi i wyleczyć ludzi z rasizmu, nakarmijcie biedne dzieci z afryki itp itd...
Pierdolenie kota za pomocą młota.
Pedał zawsze będzie pedałem i normalny szanujący się obywatel polski nie dopuści aby schorzeniom psychiczno-fizycznym dodawać normalne prawa człowieka.
Drwalu
a ty to co... Dziadek Dmowski sie we krwi obudził, zaraz ubierzesz glany? Jakbyć nie był prawidowym ignorantem to byś wiedział ze to gówno a nie choroba, chyba ze chorobą nazywasz rowniez to ze walisz sobie konie, i kolejna ze robisz to ogladajac filmy ze starszymi kobietami itd itd.. wiekszosc z was... "czerwono-biali" prawicowcy nie zna ani jednego geja, a wyobrazenia o nich macie wlasnie z mediów... ze sa "kolorowi" ze smiesznie mowia, ze maja spedalone ruchy...
dlatego apel do was homofobki - jego wyro jego sprawa, a wasza ignorancja co do wiedzy na temat spoleczenstwa homoseksualnego w polsce to tez wasza sprawa... juz jestem ciekaw ile z was ma w pokoju obrazek JKM , jego ksiazke "Mein Polen" i jezdzi na zjazdy partii do norymbergii....
chore imbecyle....
macie wszyscy taka nienawisc do homoseksualistow jakby wam kiedys rzeczywicie ktos na sile chuja w dupe wsadzil.
...albo po zdjęciu majtek przed takim homosiem usłyszeli dziki śmiech, stąd ta nienawiść
Po przeczytaniu Twoich dwóch postów mogę stwierdzić ,że masz ciągotki pedalskie.Widocznie R.Biedroń podzielił się "swoją" wiedzą z Tobą.
Chuj mnie obchodzi co sobie myslisz o mnie. Szanowanie czlowieka za to kim jest i jak mnie traktuje, a nie za to z kims spi, nie jest homoseksualizmem.
Tak homoseksualizm jest "cool" Chodźmy po ulicach na kolorowo przecież to takie "pedalskie" i miłe dla oczu . Dwóch ojców, dwie matki to jest też "cool"
Krew Mnie zalewa jak słyszę pierdolenie o KPH! Media wam wciskają na siłę "tolerancje".
Nie wiem co jest cool i mam n ta wyjebane. Kazdy niech sie ubiera jak chce. To, ze zaloze zolte spodnie i zolta koszulke i dla ciebie bede bananem tez mi kolo chuja lata.
Ciesz sie, ze masz ojca i matke a nie inaczej. I tak dzieci ktore maja matke i ojca ktorzy ich dzien w dzien napierdalaja wolalby miec dwoch ojcow, lub dwie matki ktore ich kochaja.
Jakie media czlowieku? Powtarzam, sznowanie geja za to ,ze jestes dobrym czlowiekiem i gardzenie hetero, ktory jest zlodziejem nie wynika z tolerancji.
Tak samo bądźcie tolerancyjni dla pedofilów,gwałcicieli,morderców,zoofilów,nekrofilów i tak wymieniać bez końca i wtedy wedle waszego uznania świat będzie bardziej kolorowy i wolny od przemocy bo wkońcu już wszyscy beda tolerancyjni dla "siebie" samych.
Nie myl pojec. Toleruje wszystkich, ktorzy sa fair ze mna. Nie toleruje nikogo kto robi komus krzywde bez powodu, nie zaleznie od jego orientacji seksualnej.
Ba! równierz możecie nieść pomoc ziemi i wyleczyć ludzi z rasizmu, nakarmijcie biedne dzieci z afryki itp itd...
Nie mam zamiaru. I tak uwazam, ze wiekszosc czarnoskorych to nieroby.
Pedał zawsze będzie pedałem i normalny szanujący się obywatel polski nie dopuści aby schorzeniom psychiczno-fizycznym dodawać normalne prawa człowieka.
Mow za siebie, nie mieszaj w to innych. Uzywanie liczby mnogiej jedynie pokazuje twoja niepewnsc siebie ,slaby charakter i strach. Jesli uwazasz, ze gej ktory jest dyrektorem firmy i rozni sie od innych dyrektorow firm tylko tym ze spi z drugim mezczyzna, zasluguje na mniejszy szacunek niz jakis szary frajer jak ty to jestes w bledzie.
Nie mam ochoty juz z toba dyskutowac bo musze sie znizac do twojego poziomu. Jedyna rzecz ktora powinienes miec jasna, ze swiatem rzadz ludzie wyksztalecni i inteligentni, nie zaleznie od ich orientacji seksualnej. Idioci i nieroby, nawet jesli sa hetero beda zdeptani przy tych co sa na wyzszych szczeblach.
zeby nie bylo offtopu,
ten co spiewa ma fryz jakby ga prad przed chwila jebnal.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów