piosenka o tym jak leczyć pedałów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Drwalu napisał/a:
Takie to kurwa humanistyczne i praktyczne.
Humanistyczne to mogą być przedmioty na studiach.
"Humanitarne", mówi Ci to coś?
Drwalu napisał/a:
Takie to kurwa humanistyczne i praktyczne.
Zapewne chodziło Ci o słowo "humanitarne", ale z podniecenia na myśl o tym jakiż to zajebisty wywód napisałeś, nie zauważyłeś, że teraz wszyscy będą wiedzieć, że jesteś kretynem. Humanistycznie to Ty się musisz trochę rozwinąć.
@up
no cóż wpadka
wybacz mistrzu
Możesz Mnie teraz powiesić na gałązce wśród innych hetero
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
no cóż wpadka
wybacz mistrzu
Możesz Mnie teraz powiesić na gałązce wśród innych hetero
Drwalu, faktycznie, pierdolisz głupoty aż strach, a jak tam wcześniej pisałeś, skoro tolerowanie homoseksualizmu, jest takze tolerancja pedofilii to ja Ci gratuluje. Wiesz, może byś tak sięgnął po ksiażkę, poczytał, poznał a potem sie wypowiadał. Bo na razie to bredzisz. A co do postu tego, który twierdzi, że hetero sie nie afiszują, to jak mi wyjaśnisz, to "szpanerskie trzymanie sie za ręce", albo "namiętnie całowanie sie by każdy widział, a już najlepiej kumple z osiedla"?? Wiesz, nie bądź żalosny, bo to hetero sie afiszują, i co gorsza, atakuja wyzwiskami homoseksualistów, za to jacy są, nie na odwrót. Czasami aż mnie ściska, jak tu sie czyta takie banialuki, jacy to Wy tolerancyjni jesteście, ale....(i tu następuje lista rzeczy i czynów co i za co byscie zrobili komuś kto myśli, sądzi inaczej niż Wy) to jest właśnie chore i podlega leczeniu, a nie to, że ktoś chce kochać, i nie słuchać wyzwisk na każdym kroku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów