Jak w temacie, lajtowa pioseneczka naszego dzielnego Polaka na obczyźnie dzielnego Testo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Takie spokojne i radosne, mistrzostwo.
Znowu ten nie dorobiony.
nie wiem jak wy ale ja piwko daje
dla wokalisty:
widzę cie w mam talent!!!!!!!!!! i w piekle!!!!!!!!!
dla wokalisty:
widzę cie w mam talent!!!!!!!!!! i w piekle!!!!!!!!!
słabe jak wiadomości policyjne :/
BO MNIE KURWA STAĆ!!!
No kurwa sumienie by mi nie pozwoliło śpiewać czegoś takiego, bo to jak z moim chodzeniem do kościoła:
Nie do końca jestem pewny czy coś tam nad nami jest, chodzę co niedzielę słuchać tego pierdolenia albo podpierać ściany przez godzinę, ale wolę się tak ubezpieczać, bo póżniej przez wieczność napierdalać węgiel z widłami w dupie to coś mi się nie widzi.
Huj z tym... I tak wszyscy urzytkownicy sadistica skończą w piekle...
Nie do końca jestem pewny czy coś tam nad nami jest, chodzę co niedzielę słuchać tego pierdolenia albo podpierać ściany przez godzinę, ale wolę się tak ubezpieczać, bo póżniej przez wieczność napierdalać węgiel z widłami w dupie to coś mi się nie widzi.
Huj z tym... I tak wszyscy urzytkownicy sadistica skończą w piekle...
Zjebana piosenka pomimo tego, że jestem nie wierzący.
To nie jest, ani śmieszne, ani sadystyczne...
To nie jest, ani śmieszne, ani sadystyczne...
to właśnie jest sadystyczne...
Testo to skurwysyn, jeźeli bym go spotkał na ulicy to chętnie przyjebał i poskakał mu po głowie
Akurat wczoraj go oglądałem ;x Widać że tą plagę sprowadziłem na was ja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów