Kieedyś z kumplem nagraliśmy za czasów opierdalania sie na studiach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alez sie nasze sadystki spiely
forma może nie znakomita, ale za to treść zimne piwko!
Ktoś chyba złamał serce komuś Czujnym trzeba być i romantycznym nic a nic. My ruchamy a One chcą za to przywilejów.
@bloodwar - prawdopodobnie zapoczątkowałeś wojne, że ty to pewnie prawdziwego ulicznego hip-hopu o życiu nie słuchasz, bla bla bla
bit i tekst lepszy niz 100% jakiegokolwiek metalu czy to rodzimego czy zagranicznego
jestę żydę napisał/a:
JedzMojLagier,
No to masz pojechane - tu sami metalowcy
wydaje mi sie ze sie pomyliles, powinienes napisac ze mam wyjebane ... i tak kazdy wie ze metale tak naprawde sa wielkimi fanami hip hopu i sluchaja go po kryjomu w domu, a to ze sa brudasami i sie nie myja + zapuszczaja dlugie wlosy i jezdza na koncerty metalowe to tylko dlatego ze tak jest modnie, taka przykrywka
No Klakier... piwo ty stary żydzie
Wszystkie baaaabbyyyy to są chuje!
Wszystkie baby to są chuje. Rozumieć mam że zostałeś wyjebany przez kobietę? A także rozumieć mam iż twoje motto brzmi "Ręka nie zdradza"?
@bloodwar: Masz racje, tekst tej jakże wybitnie ułożonej piosenki jest adekwatny do twojego rozumu, no i oczywiście 90% Polskiego "metalu" nie równa się temu nagraniu.
@bloodwar: Masz racje, tekst tej jakże wybitnie ułożonej piosenki jest adekwatny do twojego rozumu, no i oczywiście 90% Polskiego "metalu" nie równa się temu nagraniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów