Fragment filmu "12 years a slave" ("Zniewolony"). Polecam obejrzenie całego filmu, nie jest sadystyczny ale przedstawia ciekawą, faktyczną historie murzynka w XIX wiecznej Ameryce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wpada w ucho.
Jak mnie wkurwia to ciągłe biadolenie o murzynach niewolnikach. Słownianie jako niewolnicy byli wzięci w o wiele większej liczbie. Nawet są hipotezy, że słowo ''słowianie'' pochodzi od łacińskiego niewolnik ''sklavus'' więc o czym my tu gadamy. Sybir, Jasyr itd itd. Achh, zapiekła mnie dupa ;/
Polacy zawsze byli i do dzisiaj są białymi murzynami do roboty w Polsce,Europie i na cały m świecie i nikt się tym ,ani nami nie przejmuje,ani filmów o tym nie robi,niech już ci murzyni w USA tak nie narzekają,fakt to okrutne, że ich przodków zabrano z Afryki w brutalny sposób, to jest minus tego,ale są też plusy,gdyby nie niewolnictwo gdzie dzisiaj byliby ci wszyscy murzyni z show-biznesu reżyserzy, aktorzy,raperzy,piosenkarze,no gdzie, a no żyliby sobie na jakimś zadupiu w Afryce,w lepiance z gówna, klepiąc biedę,a tak są sławni,bogaci,opływają w luksusy,nawet zwykły czarny ma lepiej w stanach niż jego ziomal z czarnego lądu,afryka na pewno nie dałaby im nawet możliwości na osiągnięcie tego co niektórzy z nich mają w USA, także koniec końców można powiedzieć, nie ma tego złego co na dobre nie wyszło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów