Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze. Cieszy propolski grajek, u nas tego nie ma. U nas prawie same antypolskie kurwy. No cóż, sowiety i żydy wyrżneły elity. Wsadzili hazarów typu Michnik-Szechter, Humer-Umer i Szczury czy Jandy jakieś jako atystów. I dziwić się że Polska sztuka czy kultura ssie. Film, muzyka, teatr... jedni wielkie gówno, szambo, gnój, poza drobnymi wyjątkami. Jak ma nie ssać kultura, gdy najgorsze parchy od lat ją w cebulowo-czosnkowych łapskach mają.
A ten znowu ma atak
Bardzo dobrze. Cieszy propolski grajek, u nas tego nie ma. U nas prawie same antypolskie kurwy. No cóż, sowiety i żydy wyrżneły elity. Wsadzili hazarów typu Michnik-Szechter, Humer-Umer i Szczury czy Jandy jakieś jako atystów. I dziwić się że Polska sztuka czy kultura ssie. Film, muzyka, teatr... jedni wielkie gówno, szambo, gnój, poza drobnymi wyjątkami. Jak ma nie ssać kultura, gdy najgorsze parchy od lat ją w cebulowo-czosnkowych łapskach mają.
Oh...
Powiedz mi, ile znasz płyt Stańki, Możdżera czy Komedy? Cóż, to sławy klasy międzynarodowej . Co sądzisz o Lutosławskim, Szymanowskim, Kielarze czy Pendereckim? Kiedy byłeś z własnej, nieprzymuszonej woli, w teatrze? Czy potrafiłbyś wymienić jakąkolwiek sztukę oprócz Hamleta, Makbeta, Szewców albo Tango?
To jakim prawem w ogóle śmiesz prymitywie oceniać, co jest dobre, a co złe ?
Oh...
Powiedz mi, ile znasz płyt Stańki, Możdżera czy Komedy? Cóż, to sławy klasy międzynarodowej . Co sądzisz o Lutosławskim, Szymanowskim, Kielarze czy Pendereckim? Kiedy byłeś z własnej, nieprzymuszonej woli, w teatrze? Czy potrafiłbyś wymienić jakąkolwiek sztukę oprócz Hamleta, Makbeta, Szewców albo Tango?
dobrze prawisz kolego
Nie rozumiesz co ozacza "wyjątek"? To nie jest trudne słowo. Co do durnych pytań: znam, sądzę dobrze, byłem nie dawno, potrafiłbym, a generalnie gówno ci do tego.
Prawo do oceny mam. Myślisz że trzeba mieć ojca w NKWD/SB, dziadka bolszewika, podpis Kiszczaka i Szechtera, by oceniać sztukę PrL i postPRL. Nieee to było potrzebne jak chcesz zostać artystą czy profesorem od sztuki. Oceniać wolno bez tego. Więc śmiem.
Wracając do wyjątków. Nawet te wyjątki, to zazwyczaj jakiś Penderecki, a nie Paderewski. Takich jak Paderewski nam wybito, i podobnych wykluczano przez dziesiątki lat.
Co z tego że ktoś w Polsce potrafi robić np. dobre zdjęcia, nominowane do złotego żyda. Jak robi je do filmu Ida, czyli jakiegoś antypolskiego żydowskiego gówna które tylko nas kłamliwie oczernia. Więc nawet te obecne utalentowane "wyjątki" są o kant dupy roztrzaść, i ani Polsce nie służą dobrze, ani nikomu nie są potrzebne.
Przypuszczam że, Twój nick to skrót od Jan Lewandowski, ale w tym zestawieniu jakim używasz, brzmi bardzo semicko.
a jakie ty masz pojęcie o kulturze? Kiedy ostatni raz w teatrze byłeś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów