📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dawać mu piwa! to musi być na głównej
gdzie ta piosenka?
a gdzie ten wiersz? nie słyszę bo ktoś pierdoli od rzeczy
Ten rytm, ta porywająca nuta, ten głęboki tekst, niestety wszystko to nie w tej produkcji.
Jak ten pan papież z Polski przebrał się kiedyś za Mikołaja to sam miałem go ochotę polizać po kolanach, ale ostatnio nie mam, bo go nie widuję już w TV i w ogóle. Nie wiecie co się z nim dzieje? Obraził się, czy jak?
fryca88 napisał/a:
Obraził się, czy jak?
Obraził się na śmierć. Od kilku lat stroni od kamer, ale jego żona i dzieci mówią, że stał się śmiertelnie poważny i zachowuje się jak jakiś sztywniak.
@up żarty o JPII
Idź mamusi powiedz żarcik, to Ci może je z głowy wybiją
Jesteście żałośni. Wystarczy że masoni zrobią Wam modę na jeżdżenie o Janie a Wy łapiecie wszystko... Żal mi Was ludzie, chociaż już jesteście dorośli (jeżeli podaliście prawdziwy wiek - a jeżeli tak to przykro mi z powodu poziomu inteligencji w tym wieku) to wierzę że może zmądrzejecie.
Pozdrawiam.
Jesteście żałośni. Wystarczy że masoni zrobią Wam modę na jeżdżenie o Janie a Wy łapiecie wszystko... Żal mi Was ludzie, chociaż już jesteście dorośli (jeżeli podaliście prawdziwy wiek - a jeżeli tak to przykro mi z powodu poziomu inteligencji w tym wieku) to wierzę że może zmądrzejecie.
Pozdrawiam.
@up
Wyluzuj troche, żart kiepski ale bez przesady. Wyjdź Pan lizać tacie kolana.
ej faktycznie mikołaj
Wyluzuj troche, żart kiepski ale bez przesady. Wyjdź Pan lizać tacie kolana.
ej faktycznie mikołaj
bigosik napisał/a:
@up żarty o JPII.
Są zajebiste tak samo jak o czymkolwiek innym.
bigosik napisał/a:
A Ty idź z mamusią do kościółka to może po głowie pogłaska.
bigosik napisał/a:
Jesteście żałośni.
A niby dlaczego? Portal Sadistic nie uznaje tematów tabu i można drwić ze wszystkiego.
bigosik napisał/a:
Wystarczy że masoni zrobią Wam modę na
Kto kurwa?! Albo to prowokacja albo dowód Twojej głupoty.
Jestem niewierzący i mam w dupie loże masońskie, katolickie, żydowskie, gnostyczne i chuj wie jakie jeszcze. Myślę samodzielnie i wykpiwam rzeczy, które uważam za absurdalne (np kult ludzi, których się niemalże z bogami zrównuje, dewocje wszelkiej maści, gusła i zabobony).
Nie obrażam katolików personalnie, nie uważam się też za lepszego. Po prostu w tej jednej i konkretnej kwestii nie podzielam ich poglądów i sobie z nich ironizuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów