Teledysk własny, z GTA IV
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby ktoś chciał wiedzieć to zespół wykonujący utwór to " Ich Dwoje 88", mają też takie przeboje jak "Gdzie się podziały tamte obozy"
Dokładnie to 'Ich Dwóch 88'
Co jak co ale jeśli jakiś pejsaty to usłyszy to może Cię pozwać za propagowanie do nietolerancji rasowej lub wyznaniowej.
Wrzucałem kiedyś na YT utwór Wodza Zdzicha Band-Zaproś mnie więc do obozu i miałem postawiony taki zarzut ,więc uważaj na tego typu wrzutki!!!
Wrzucałem kiedyś na YT utwór Wodza Zdzicha Band-Zaproś mnie więc do obozu i miałem postawiony taki zarzut ,więc uważaj na tego typu wrzutki!!!
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że postać którą steruje gracz w tym filmiku jest Johnny Klebitz - Żyd!
ha ha!
ha ha!
Jeśli to nie jest zaplanowany ironiczny żart, to aż współczuję twórcy, jak się dowie, że ten antysemityczny pokaz wykonał swoją ulubioną żydowską postacią...
Chyba zainstaluję sobie GTA IV - teraz mam powód żeby to zrobić
nathaniel.demerest napisał/a:
A najlepsze w tym wszystkim jest to, że postać którą steruje gracz w tym filmiku jest Johnny Klebitz - Żyd!
ha ha!
thoms0n napisał/a:
Jeśli to nie jest zaplanowany ironiczny żart, to aż współczuję twórcy, jak się dowie, że ten antysemityczny pokaz wykonał swoją ulubioną żydowską postacią...
Wiem że to żyd, w końcu ksywkę ma w grze 'The Jew', ale przy robieniu filmiku nie zwracałem na to uwagi(w The Ballad of Gay Tony nie mogłem znaleźć żydów, a tu ich było pełno )
p.s. przecież żyd żyda za pieniądze, albo kamienice też by zabił .
MareKSG napisał/a:
Bugiem jest to, że po zabiciu żyda jeszcze policja za to goni.
To akurat NIESTETY nie dziwne
ru_ziolo napisał/a:
Też bym sobie zainstalował GTA 4 ale na dual core 2.2ghz i gf 210 nie pójdzieChyba zainstaluję sobie GTA IV - teraz mam powód żeby to zrobić
jurek91 napisał/a:
Też bym sobie zainstalował GTA 4 ale na dual core 2.2ghz i gf 210 nie pójdzie
Czyżbyś miał Lenovo G550?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów