feature=youtu.be
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ło kuźwa... muszę to widzieć ! Ja pierdole...to będzie piękne...
zrozumiałem tyle : kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa wygram kurwa kurwa kurwa ty przegrasz.
Ja pierdole....
Kto dużo gada, ten mało robi
co on ma kutasy wytatuowane pod brodą ?
Kurwa, kurwa, kurwa, kurwa... już nawet udawanie kozaka przed kamerą przejęli od hamburgerów. Noo i jaja z dupy powyrywa. To nie jest sport kontaktowy tylko zwykłe okładanie się po ryjach ku uciesze gawiedzi... oprócz zakazu rozpierdalania sobie ryjów łokciami i kolanami to nie ma tam żadnych zasad. Zwykła napierdalanka tylko że w ringu i "sędzią". Pudzian i Burneika udowodnili że w MMA lepiej jest rzucić się jak bambus na kubełek KFC niźli jakiejkolwiek taktyki używać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów