18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Otóż moi drodzy sadole... Pogrzebałem trochę w sieci. Niewiele osób wie, że jest możliwość przywrócenia strony www (każdej) nawet z przed kilku lat. Zrobiłem to samo ze stroną kliniki tego debila (niby jego) i wszystko się wyjaśniło. To jest screen z dnia 14 czerwca 2012 roku i skład zespołu kliniki :

dla zainteresowanych link : web.archive.org/web/20120614192454/http://www.estinity.pl/zespol/
A to jest screen z bieżącej wersji strony :

Jak widać na załączonych obrazkach jest to zwykła "podkładka" i marionetka w rękach firmy dla której ma robić reklamę i "grać swoją rolę". A na koniec jeszcze pokażę wam siedzibę tej wielkiej i cudownej kliniki ( adres wzięty z powszechnego spisu firm )

Firma mieści się w zwykłym bloku bo jest taniej, a specjaliści nazywają ją raczej gabinetem niż kliniką. Zakończył bym wspaniałym akcentem : "Chuj mu w dupę" ,ale podejrzewam, że mógł by się ucieszyć
Zgłoś
boberek1989 2013-03-08, 21:42
Przywróć mi stronkę born2die.com Bo ja niestety tego nie potrafię. Od kilku lat już nie istnieje a pewnie wiele z jej zawartości nadawałoby się na Sadola

Dobra nie trzeba poradziłem sobie dzięki za link.
PS: ride2die.com zaszła mała pomyłka a stronkę wszystkim polecam
Zgłoś
P................y 2013-03-10, 19:15 2
Nie oglądam TV, ale raz wszedłem na jakiś program z tym kulfonem. Mój komentarz: "O kurwa... ja pierdolę", rodzice się oburzyli dlaczego itd., a mnie po prostu wkurwia jego ryj, wypowiedzi i to jak się przedstawia, co moim zdaniem jest obrazą dla każdego potencjalnego odbiorcy z IQ przewyższającym poziom przeciętnej rozwielitki. Koleś jest tak debilny, irytujący i głupi, że owszem, trzy kulki w głowę wpakowałbym mu z uśmiechem na ustach, gdybym wiedział, że nie pójdę siedzieć jak za człowieka. Chuj mnie obchodzi co ma na koncie, ale ewidentnie jest niedojebany. Czasem jest tak, że widzę kogoś i nienawidzę za mordę, działa w jego przypadku w stu procentach.

Post zawiera maksymalną dawkę nienawiści (nie dotyczy Polaków lub "polaczków"- co pewnie usłyszę pod swoim adresem).
Zgłoś
cinek200 2013-03-31, 17:05
Piotr nie żyje, tutaj informacje:
newsgeek.pl/article/29840/Piotr_Kaszubski_nie_zyje
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów