📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gość jest świetny, polecam jego wypowiedzi.
Wzór lewicowego myślenia, czyli odrzucamy wszystko co logiczne i sensowne.
Za co ja kurwa dałem piwo? ...
w cywilizowanych krajach, w dobie kryzysu obniża się podatki i daje zniżki dla mśp.
Czy ja jestem głupi czy po prostu on jest kretynem O.o
"Ludzie, którzy nami rządzą, są kimś gorszym od komunistów...Są głupcami"
Pierdole obie wasze Polski...
Niech mi ktoś to wytłumaczy
@Slonx to jest jakis twoj kolega ze studiow ktorego nie lubisz bo gada głupowy czy obserujesz jego profil z jakiejś formy zaciekawienia/zamiłowania ? (bo domyślam się ze sam wpis widziałeś).
Kurwa, nie śmieć tą gnidą. Prawdopodobnie ktoś go opłaca lub ki chuj - coś na wzór Kononowicza. Obaj mają zrytą banię i na pewno kto inny pociąga za sznurki. Nie wierzę, że to nie jest jakiś test psychologiczny - a może genialny prawicowiec próbuje wykazać lewakom ich idiotyzm przez przejaskrawienie ich własnego myślenia? Kto wie... Ale nie róbcie mu reklamy. Nie zasługuje na to.
Anders23Q napisał/a:
Czym wyższe podatki tym mniejszy zysk ,Mniejszy podatek vat tym większy stabilny zysk .Sam nie wiem
"A co wiesz ?"
Kolega Szmulewicz zdaje się zapomina, że wyższe podatki oznaczają mniejszą konkurencyjność przedsiębiorstw, a więc i wzrost cen produkowanych wyrobów, a potem następstwa tegoż: zwolnienia, ratowanie firmy zmniejszaniem skali, bankructwa, upadłości, tragedie ludzkie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów