📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Facet jest, hehehehe, pocieszny - jakby cały czas, hehehehe, na zielsku, hehehehe.
Pocieszny ale jednak matoł. Pewnie skończy jako klaun do wynajęcia.
Ile można sie podniecać tym debilem?? Na początku to było śmieszne,teraz to jest już żałosne.
może ma jakies sukcesy na koncie (mało się interesuje tą dyscypliną) ale jego większa część sukcesu według mnie ma związek z jego takim głupkowatym stylu bycia. Ot żeby coś pieprznąć do kamery żeby się odjebali.
Nie oczekuje po sportowcach głębokich wywiadów ale dobrze się słucha jak przynajmniej potrafią składać zdania bez wpierdalania niepotrzebnych dźwięków.
Nie oczekuje po sportowcach głębokich wywiadów ale dobrze się słucha jak przynajmniej potrafią składać zdania bez wpierdalania niepotrzebnych dźwięków.
no sorry pomijając osiągnięcia to on za inteligentny nie jest
Bedzisz soba = bol dupy, bedziesz gral kogos innego = bol dupy, kurwa czego wy chcecie??
pomidorro napisał/a:
Ile można sie podniecać tym debilem?? Na początku to było śmieszne,teraz to jest już żałosne.
Mówisz o sobie?
Ludzie nazywają go "pociesznym" bo jest medialny tyle.
To po prostu debil, z każdego innego gościa który nie skacze, nie ma go w tv byście się śmiali.
To po prostu debil, z każdego innego gościa który nie skacze, nie ma go w tv byście się śmiali.
Jakby ten sam tekst powiedział ktoś inny to wcale by się to w necie nie znalazło
Sami jesteście debile, po prostu nie potrafi się wypowiadać przed kamerą. Chciałbym was zobaczyć przed kamerą, debile. i pamiętaj jeden z drugim, że on nie jest zobowiązany powiedzieć nic mądrego czy takiego co by was satysfakcjonowało. W sumie na jego miejscu to mam na was wyjebane debile.
@up do wszystkich hejterow
nie kazdy musi byc inteligentny zeby skakac... Piotrek to poprostu przyklad matola ktoremu latanie wychodzi lepiej niz wypowiadanie sie przed kamera xD
nie kazdy musi byc inteligentny zeby skakac... Piotrek to poprostu przyklad matola ktoremu latanie wychodzi lepiej niz wypowiadanie sie przed kamera xD
no i jara.. czyli jest ok
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów