📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Co drugi z fajką za plecami Piotrka.. ech sportowcy
Za dużo już z nim tych filmów nie ma się czym jarać. Skacze to skacze, na chuj drążyć. W przyszłym sezonie znowu będzie 36...
Zajebiście pozytywny chłopak. Obecnie jeden z moich ulubionych polskich sportowców. Piwo dla Piotrka!
@bydgoszcz
Słuchaj mnie zasyfiała ściero. W całym swoim nędznym życiu nie osiągniesz nawet jednej setnej tego co udało się temu chłopakowi, ba nawet jednej tysięcznej. A wiesz czemu? -bo jesteś tylko małą, brudną, śmierdzącą szmatką, która za grosz nie okazuje szacunku innym. Pamiętaj, że jeżeli ty nie okazujesz szacunku innym, to działa w obie strony.
A co do Piotrka to zabawny, pozytywny chłopak, oglądając jego wywiady ciężko się nie śmiać. Ważne, że spełnia się w tym co kocha i jak widać całkiem nieźle mu to wychodzi. Osobiście życzę mu kolejnych sukcesów w reprezentowaniu Polski na światowych skoczniach.
Słuchaj mnie zasyfiała ściero. W całym swoim nędznym życiu nie osiągniesz nawet jednej setnej tego co udało się temu chłopakowi, ba nawet jednej tysięcznej. A wiesz czemu? -bo jesteś tylko małą, brudną, śmierdzącą szmatką, która za grosz nie okazuje szacunku innym. Pamiętaj, że jeżeli ty nie okazujesz szacunku innym, to działa w obie strony.
A co do Piotrka to zabawny, pozytywny chłopak, oglądając jego wywiady ciężko się nie śmiać. Ważne, że spełnia się w tym co kocha i jak widać całkiem nieźle mu to wychodzi. Osobiście życzę mu kolejnych sukcesów w reprezentowaniu Polski na światowych skoczniach.
Nie wiem o co wam chodzi , bardzo pozytywny człowiek cieszy sie tym co robi i do tego potrafi rozśmieszyć wielu ludzi swoimi wywiadami .
A co do ludzi piszących coś w stylu : "znowu ten chuj tu" , uważam , że jesteście jebanymi smutami siedzącymi całe dnie przy komputerze i nie potrafiącymi cieszyć sie z prostych rzeczy , jak jego wywiady , a może zazdrość was zjada ,że człowiekowi sie udało a wy siedzicie jak cioty w domu i wywalacie swoje smuty w komentarzach .
A co do ludzi piszących coś w stylu : "znowu ten chuj tu" , uważam , że jesteście jebanymi smutami siedzącymi całe dnie przy komputerze i nie potrafiącymi cieszyć sie z prostych rzeczy , jak jego wywiady , a może zazdrość was zjada ,że człowiekowi sie udało a wy siedzicie jak cioty w domu i wywalacie swoje smuty w komentarzach .
Patrze na niego i mysle sobie: "Ach ta ganja z gorskich stokow"
Zbadajcie mu kiedyś mocz przed skokiem i po skoku bo coś mi tu nie gra
- Warunki byly dobre na skoczni?
- Nie wiem, nie zrwacałem uwagi na warunki, Łukasz machnął i pojechałem hehehe XDDDD
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
- Nie wiem, nie zrwacałem uwagi na warunki, Łukasz machnął i pojechałem hehehe XDDDD
Sadistic to nie jest miejsce na pozytywne cokolwiek.
Szczerze to za nim nie przepadałem, ale po tym co powiedział w 03:10, za tak olbrzymi dystans do siebie, nie można go nie lubić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów