📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nie chcę być gimnazjalnym hejtem ale chuj ci w dupę nananana zrobiłeś literówkę nanana jesteś pedałem nananana w Planocy to cię jebali nananana
To się kwalifikuje do warna?
To się kwalifikuje do warna?
znowu ten chuj tu
Wypierdalaj z tym z sadistica, dużo będziecie tym spamować bo myślicie że łatwe piwa? banda idiotów.
sami wypierdalajcie gówna jebane. pozytywny filmik, pozytywny Piotrek, bo ja osobiście nie wiem, gdzie takich filmików szukać. bardzo miło ogląda się tak pozytywnie zakręconego na co dzień człowieka. i cieszcie się kurwa, że ktoś w końcu osiąga na skoczniach wyniki zamiast żeby pierdolić...dziecinada.
2xup i 3xup
Ja żartowałem a wy przegięliście... Zal dupę ściska?
Ja żartowałem a wy przegięliście... Zal dupę ściska?
@nemiroff, ja do żyły nic nie mam, sam go lubię. Ale wklejają tu tacy idioci pierwsze lepsze filmy z żyłą bo wiedzą że łatwe piwa zarobią. Niech się trochę potrudzą a nie wklejają jakiś 1szy lepszy film z żyłą. Plątanie słów bo facet nie umie zdań tworzyć, co w tym ciekawego?
@Up Myślisz że siedze cały dzień na yt i czekam aż ktoś łaskawie wstawi film z żyłą? Kurwa człowieku,wbiłem na youtube,zobaczyłem że ktoś dodał filmik z Piotrkiem to go tutaj dodałem bo nie każdemu chce sie latać po youtube i szukać wywiadu z Żyłą.
Jak mówi stare przysłowie nie róbcie z żyły żylaków i dajcie sobie buzi na zgodę
@FrasQs Jak każdy będzie wklejał to co drugi temat to będzie jebany wywiad z żyła, ale skoro tak uważasz. Teraz będę czaił się na YT żeby komplikacje wklejać, tak samo łatwe piwa zdobędę jak Ty. Koniec naszego tematu ^^
FrasQs, Ja tak myślę A po kolejnych twoich wstawkach o tematyce skoków narciarskich które ostatnio są bardzo modne głównie właśnie przez Piotra to będę tego pewien że tak robisz
Swój chłopak taki jak i Małysz. W pizdu takich ludzi w Polsce. Sportowych potencjałów na prawdę nie brakuje. Problem tylko w tym że jak z resztą na wszystko w tym pojebanym kraju "brakuje". Dlatego dzieciaki zamiast swe pasje rozwijać siedzą i kurwami rzucają na sadolu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów